Володимир Гройсман

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман скасував візит до Ковеля

14 Червня 2019, 09:44

На центральній вулиці міста Ковеля, по якій планував півгодини прогулюватися зі своєю свитою глава уряду, місцеві комунальники не встигли покосити бур’яни.

Після того, як на відвідинах рівненського «Льонокомбінату» Володимиру Гройсману з сумнівним натяком подарували коротенькі штанці-шорти, департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України офіційно повідомив: «запланована на 14 червня робоча поїздка Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана до Волинської області – перенесена».

Як повідомлялося раніше, згідно програми робочої поїздки, глава уряду планував 14 червня з 15-ої до 16-ої години оглянути комунальне некомерційне підприємство «Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання» (МТМО), як центр госпітального округу та приклад медичної реформи, зустрітися з трудовим колективом. Після чого в очільника Кабміну був запланований півгодинний променад вулицею Олени Пчілки, де нещодавно перед парадним входом до лікарні інстальовано «чорну абстракцію», в якій добре проглядається Зірка Давида – символ єврейського народу, юдаїзму, Ізраїлю.

 


 

Читайте також: У Ковелі офіційно відкрили «чорну абстракцію»

«Про дату і час візиту буде повідомлено додатково!», – інтригує волинян Секретаріат Кабміну.

До речі, під час запланованої прогулянки Володимир Гройсман споглядав би «розкішний» бур’ян уздовж нової дороги-бруківки, яку місцева влада зробила за багатомільйонні бюджетні кошти.

Фото Миколи Силюка.