Просять допомогти військовому з Ковеля, у якого шахраї викрали гроші

16 Червня 2019, 17:16
Микола Скалацький 4095
Микола Скалацький

У бійця з Ковеля Миколи Скалацького з банківської картки вкрали 70 тисяч гривень зарплати, поки він воював на Сході.

Про це повідомляє Віктор Мовчан на своїй сторінці у Facebook.

Чоловік зараз перебуває у відпустці у Ковелі і благає про допомогу всіх. Зарплату військовослужбовця Миколі нараховували на зарплатну картку в АТ «Ощадбанк». У лютому 2019 році, коли цей захисник Вітчизни безпосередньо перебував на фронті, шахраї заблокували його мобільний номер телефону, згодом відновили на своє ім’я і злочинним шляхом забрали майже всі 70 тисяч гривень зарплати у військового.

Після крадіжки, чоловік звернувся до банку, однак там не змогли допомогти.

«Що ж наші державні банки? І у них позиція – це Ваші проблеми, мовляв, самі винуваті, що з нашого банку викрали ваші кошти! Так навіщо нам тоді такі банки, з яких навіть зарплату можуть «поцупити», а фінансова установа ніякої відповідальності не несе. Тому просимо військове керівництво України, керівництво правоохоронних органів виявити цих злочинців-шахраїв, які викрали зарплату військовослужбовця і притягнути їх до відповідальності! Шановне керівництво АТ «Ощадбанку» зробіть так, щоб Миколі Скалацькому було не соромно дивитися в очі своїй сім’ї і дітям, адже він не може не те що гостинців купити, а й, елементарно, прогодувати родину! Натомість щодня ризикує своїм життям заради Вас і нас!», – йдеться у дописі Віктора Мовчана. 

 






Коментарі
17 Червня 2019, 10:53
Я незнаю дрібниць ! Але потрібно меше випивати, більше розумітися в банківськівй сфері
17 Червня 2019, 14:52
Я його памятаю за кермом маршрутки. Добра і чемна людина. Дуже шкода хлопця , і його сімью що так сталось. Сімья розраховувала на ці гроши.шкода дуже шкода.
17 Червня 2019, 15:41
І я його пам' ятаю за кермом маршрутки , теж звернула увагу, що чемний і спокійний, і до пільговиків завжди толерантний, по Шевченка по моєму їздив. Дуже шкода, що так сталось....
18 Червня 2019, 23:10
Шкода чоловіка.Ризикував життям і отримав такий &amp;quot;подарунок&amp;quot;. А саме прикро те що обікрали його або побратими або знайомі які володіли інформацією щоб провернути цю аферку,є ще звичайно варіант із недобросовісним працівником банку але це малоймовірно. Єдиний спосіб дізнатись що це за лайно таке зробило це відпілінгувати номер в момент проведення транзакції,та дізнатися дані особи на яку був оформленний номер постраждалого, але на це треба рішення суду... Але й може бути таке що змусили якогось наркозалежного піти у відділення мобільного оператора і зробити все за &amp;quot;винагороду&amp;quot;. Одним словом якби хотіли знайти то знайшли б,але й у цьому випадку дуже мало шансів повернути вкрадене,єдиним плюсом розкриття злочину може бути лиш в'язниця для винного у цьому всьому.<br/>Я пропоную розмістити реквізити потерпілого щоб матеріально його підтримати,та показати йому що є ще щось світле у цьому світі...
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024