Співак Сергій Скулинець проведе благодійний концерт у Ковелі

17 Червня 2019, 16:00
У Ковелі відбудеться благодійний концерт Сергія Скулинця «Мама» 3532
У Ковелі відбудеться благодійний концерт Сергія Скулинця «Мама»

У Ковелі відбудеться благодійний концерт Сергія Скулинця «Мама».

Про це артист анонсував на своїй сторінці у Facebook.

«Запрошую всіх ковельчан долучитися до доброї, благодійної справи!», – йдеться у дописі Заслуженого артиста естрадного мистецтва України Сергія Скулинця. 

Благодійний концерт відбудеться у Народному домі «Просвіта» 20 червня о 18-й годині. Вхід вільний.

Як повідомили редакції Район.Ковель, зібрані під час концерту кошти будуть спрямовані на лікування восьмирічного ковельчанина Серафима Строчука. У хлопчика діагностували метафізарну дисплазію Шмідта, низькорослість, варусну деформацію обох нижніх кінцівок, деформацію та констрактуру обох ліктьових суглобів (діагноз встановлений Львівською обласною дитячою клінічною лікарнею «Охматдит», де і проходитиме лікування та операції). Серафим потребує оперативного втручання, дороговартісного лікування на обох стегнах, плечових кістках та гомілках, з метою усунення деформацій та поступового подовження кінцівок із застосуванням апаратів зовнішньої фіксації на основі стержнів.

Загальна вартість лікування становить 10 тисяч доларів. Такої суми сім'я не має. Мама — Строчук Ірина, виховує сина самотужки. Його подальша доля залежить від цієї операції. Лікарі кажуть, це останній рік, коли можна дитині допомогти, аби отримати змогу повноцінно розвиватися і головне — рости.

 


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024