Рятувальники хочуть опечатати сесійну залу Ковельської міської ради

18 Червня 2019, 12:10
Рятувальники хочуть опечатати сесійну залу Ковельської міської ради / Фото ілюстративне 3397
Рятувальники хочуть опечатати сесійну залу Ковельської міської ради / Фото ілюстративне

Державна служба України з надзвичайних ситуацій у Волинській області звернулася до суду з позовною заявою, в якій просить повністю зупинити експлуатацію сесійної зали.

Як вже повідомляв Район.Ковель, у зв’язку із грубим порушенням вимог пожежної безпеки депутат Ковельської міської ради Володимир Косцьов’ят надіслав скаргу керівництву Державної служби України з надзвичайних ситуацій, у якій написав про те, що мер міста Олег Кіндер відверто ігнорує та не виконує вимоги законодавства в сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки.

Нагадаємо, кілька років тому під час реконструкції архівного відділу міськвиконкому було грубо порушено проект: замість службових кабінетів влаштували малий та тісний сесійний зал лише з одними вхідними дверима.

На об’єкті з масовим перебуванням людей створено суспільну небезпеку. Пожежа може призвести до трагічних наслідків.

 



 

Читайте також: Олег Кіндер зробив сесійний зал, хоча проектом там передбачені кабінети

Отож, міська влада у Ковелі «дореконструювалася»…

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області звернулось із позовом до Ковельської міської ради про застосування заходів реагування у вигляді повного зупинення експлуатації приміщення сесійної зали до повного усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки, а саме влаштування в приміщенні сесійного залу другого евакуаційного виходу.

Втім, суддя Волинського окружного адміністративного суду Віра Смокович встановила, що позовна заява не відповідає вимогам Кодексу адміністративного судочинства України.

«Позивач, як суб’єкт владних повноважень, не додав до позовної заяви доказ надіслання рекомендованим листом з повідомленням про вручення відповідачу копії позовної заяви та доданих до неї документів. При цьому, доданий до позовної заяви «додаток до рекомендованого листа» із переліком документів, суддею не розцінюється, як належний і достатній доказ надіслання рекомендованим листом з повідомленням про вручення відповідачу копії позовної заяви та доданих до неї документів», – йдеться в судовій ухвалі.

Суддя залишила позовну заяву без руху, надавши Управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області строк для усунення недоліків.

Читайте також: У Ковельській міськраді освятили сесійну залу, але депутати зірвали сесію

Коментарі
18 Червня 2019, 20:43
Підтримую ,а то вже стало як у нас на базарі
19 Червня 2019, 01:26
Все на проектантів
19 Червня 2019, 11:10
Дайте вгадаю... Ппоект розробляла Мурай разом зі своїми безграмотними прихвостнями ))))
19 Червня 2019, 15:45
Проект розробляла не Мурай, а "Ковелькомунпроект" пана Дубини
28 Червня 2019, 07:06
в Ковелі все через дупу!мер- Кіндер дупа. дороги-дупа ЦНАП-дупа.все в Ковелі -ДУПА ГНОЙ.де Зеленський?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром