Колодяжне: затримали чоловіка, який втікав від поліції на авто з «лівими» номерами

22 Червня 2019, 15:15
Колодяжне: затримали чоловіка, який втікав від поліції на авто з «лівими» номерами 4583
Колодяжне: затримали чоловіка, який втікав від поліції на авто з «лівими» номерами

Півсотні кілометрів втікав порушник від патрулів на автомобілі з «лівими» номерами.

Про це повідомляється на сторінці патрульної поліції у Facebook.

21 червня, близько 14 години, патрульні у селі Копачівка зафіксували перевищення швидкості водієм «Audi I Q5»: той рухався зі швидкістю 82 км/год при допустимих 50 км/год у населеному пункті.

Однак керманич не зреагував, а рушив далі, при цьому обганяв інші транспортні засоби в місцях, де це заборонено, наражаючи на небезпеку себе та інших.

«Під час погоні ми перевірили по базі, що номерний знак автомобіля не закріплений за жодним транспортним засобом, очевидно, була серйозна причина втікати від поліцейських», – розповідає інспекторка Патрульної поліції Волині Тетяна.

Також патрульні передали інформацію про втікача ковельським колегам. Побачивши у селі Колодяжне ще один екіпаж, який рухався назустріч, водій-утікач звернув убік, в поля. За кілька сот метрів був заблокований з обох боків завдяки професійним діям патрулів. 54 кілометри – саме стільки тривала погоня за порушником.

Водія відразу затримали, ним виявився 23-річний волинянин, який розповів, що втікав, бо знав, що номерні знаки не належать даному автомобілю, також пробував «вирішити» питання на місці, адже прозвучала фраза: «Я б лучче заплатив більше і всім, аби по-людськи розійтись, і я поїду».

Однак, таке прохання не подіяло на патрульних. На порушника оформили чотири постанови та протокол. Водій виявився тверезим.

Слідчі затримали автомобіль для встановлення детальних обставин, зокрема, чи законно він перебуває на території України.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром