Ковельських державних службовців привітали з професійним святом

23 Червня 2019, 11:42
Ковельських державних службовців привітали з професійним святом 1935
Ковельських державних службовців привітали з професійним святом

У Палаці учнівської молоді відбулися урочистості з нагоди Дня державної служби, який відзначається 23 червня.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Ведучі заходу разом з його учасниками перегорнули сторінки історії державної служби України.

Слова вітань й подяки за працю та забезпечення виконання зобов’язань і функцій держави, відстоювання законних інтересів мешканців Ковельщини звучали на адресу ветеранів та колективів райдержадміністрації, структурних підрозділів центральних органів влади.

Звернувся до присутніх і керуючий справами виконавчого комітету Ковельської міської ради Володимир Бойко, який сказав, що служба в державних органах – дуже відповідальна справа, від якої залежить успіх політичних, економічних та соціальних перетворень у нашій країні. Він побажав всім хороших результатів на цьому шляху, довіри й вдячності від людей.

За досягнуті успіхи, сумлінне виконання посадових обов’язків, професіоналізм і компетентність, активну громадянську позицію та з нагоди свята працівників установ відзначили Подякою міського голови.

Їх вручили представникам Ковельського об’єднаного міського військового комісаріату, Ковельського міськрайонного відділу державної виконавчої служби та Ковельського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області, Ковельської місцевої прокуратури, міськрайонного управління у Ковельському районі та м.Ковель Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, Ковельського районного відділу Управління Державної міграційної служби України у Волинській області.

 






Коментарі
23 Червня 2019, 20:23
Совок і далі живе
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024