У центрі Ковеля людей труять смородом із біотуалету

24 Червня 2019, 12:00
У центрі Ковеля людей труять смородом із біотуалету 4934
У центрі Ковеля людей труять смородом із біотуалету

У Ковелі на вулиці Театральній власник харчового закладу «Млин» встановив біотуалет.

Поруч є квітковий ринок і магазин «Явір». Але, як запевнили мешканців будинку, біотуалет належить саме власнику «Млина». Біотуалет там стоїть давно, однак до цього стояв в іншому місці. Зараз же його підсунули під самий балкон на відстань двох метрів від будинку №6.

Весь сморід від туалету йде жителям через балкон у коридор і у квартири, а ще овіює випраний одяг, який сушиться на балконі. Під час спеки актуальність проблеми зростає в кілька разів. Зазначається, що балкон є єдиним місцем, де жителі лівого крила будинку (це гуртожиток) мають змогу сушити одяг.

 




 

«Ми – жильці будинку неодноразово підходили до продавців, що торгують у «Млині» і просили переказати власнику, щоб туалет прибрати десь в інше місце. У відповідь: то «його нема», то «добре, ми передамо» або «то не через туалет запах, то вночі підлітки приходять і там на території гадять»...і т.д». Загалом, вже близько трьох тижнів на наші звернення ніхто і оком не моргнув, а нас все відфутболюють. На прохання надати нам номер телефону власника, щоб жильці будинку Театральна №6 могли в особистому порядку переказати власнику суть проблеми, нам було відмовлено», – розповідає про проблему житель будинку Анатолій.

Мешканці будинку вже отримали юридичну консультацію з цього питання і написали скаргу на ім'я міського голови. Також додали підписи мешканців у кількості 15 чоловік та фото-докази. Це все занесли у міську раду, де людям пообіцяли впродовж місяця дати відповідь на проблему.

 

Коментарі
24 Червня 2019, 15:21
э ще такий засіб очистки від хламу- "Червоний півень" . Якщо людина не розуміє, то потрібно їй допомогти позбавитись екологічно небезпечного об"єкту.
24 Червня 2019, 15:43
А КУДИ МЕНІ СРАТИ НА ВАС
24 Червня 2019, 16:08
А той чоловічок-власник по-іншому і не зрозуміє.
24 Червня 2019, 16:48
А ти ше візьми зроби, щоб крила млина крутилися, і те гамно хай розкидається по дорозі. Ви ж інакше не вмієте. Думаєте, що баблішко є, то можна і людям на голови срати і куда хочеш, і нема на вас ніякої управи.<br/>І то називається - Україна іде в Європу. В сраку вона іде а не в Європу. Якщо туалет стоїть в двох метрах від житла і в таких самих двох метрах від закладу де готують хот-доги та інші страви швидкого приготування, то про які санітарні умови можна говорити? І це потім згодовують людям, дітям.<br/>В Європі таку шарашкінку картору давно закрили б, ще й наклали б штраф. А у нас все можна.<br/>Все схвачено.<br/><br/>А продавці теж &amp;quot;красавчики&amp;quot;. Собі під вікно чи двері такий туалет поставте і нюхайте. Тоді може краще людей розумітимете.Совість попропивали, попроїдали і попрокурювали.
24 Червня 2019, 19:19
і куда дивиться санстанція, екологи, комунальний відділ, правоохоронці? Цоли вже те бл....во в Ковелі припиниться?
25 Червня 2019, 00:50
Припиниться б-ство лише після виборів. Чекайте. Готуйтесь.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром