У Ковелі через новий асфальт на дорозі перекинувся мотоцикліст

27 Червня 2019, 15:05
Вулиця Луцька 6023
Вулиця Луцька

Громадянин Білорусі впав з мотоцикла на проїжджу частину дороги, де шляхо-будівельна фірма поклала новий асфальтобетон.

Управління патрульної поліції у Волинській області направило до суду матеріали справи про притягнення до адміністративної відповідальності громадянина Республіки Білорусії, якого звинуватили в порушенні правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу.

За даними поліції, 21 червня 2019 троку о 13 годині в місті Ковелі на вулиці Луцькій він впав з мотоцикла ВМW на проїжджу частину, оскільки не стежив за автодорожньою обстановкою.

В судовому засіданні білорус своєї провини не визнав та пояснив, що дорожньо-транспортна пригода сталась не в результаті порушення правил дорожнього руху з його сторони, а у зв’язку з тим, що дорожнє покриття на цій ділянці дороги було покрито тягучою речовиною і саме це стало причиною падіння мотоцикла на лівий бік.

Цей факт в суді підтвердила свідок пригоди.

Актом обстеження ділянки вуличної шляхової мережі від 21.06.2019 року підтвердили, що дійсно дорожнє покриття там мало «забруднення рідкою в’язкою речовиною».

Головуючий по справі суддя Ковельського міськрайонного суду В’ячеслав Лесик закрив провадження за відсутності в діях мотоцикліста з Білорусі складу адміністративного правопорушення.

Читайте також: Головний у Ковелі «укропівець» подякував за нову дорогу

 

Коментарі
28 Червня 2019, 00:11
А як їздити іншим?
29 Червня 2019, 23:23
Там покладено було лише перший шар асфальту і їздити по ньому не можна було. Поліцейські правильно все оформили, але наш самий справедливий суд...
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024