Ковельчани слухали мера стоячи, бо влада повиносила із зали стільці

27 Червня 2019, 17:20
3678

Двом десяткам ковельчан, які прийшли на урочисте засіданні з приводу Дня Конституції України, у сесійній залі довелося стояти.

Місцева влада проявила «турботу» до мешканців міста, прибравши із сесійної зали Ковельської міської ради десятки стільців для запрошених, а тому ковельчани, які прийшли вранці 27 червня на урочисте засідання до державного свята, змушені були «підпирати» стіни.

Нагадаємо, у  своїй промові ковельський мер Олег Кіндер говорив про Основний Закон України, про права кожного громадянина, побажав присутнім добробуту та впевненості у кращому і благополучному житті. А потім вручив подяки міського голови депутату Ковельської міської ради, керівнику депутатської фракції «Самопоміч» Андрію Мілінчуку, голові громадської організації «Дитячий клуб туристів-рятувальників «Контур» Ірині Артемук, приватним нотаріусам Наталії Заліській та Альоні Кушнерук.

Читайте також: Рятувальники хочуть опечатати сесійну залу Ковельської міської ради

 

Коментарі
27 Червня 2019, 21:16
Подякуйте Коцовяту
28 Червня 2019, 00:51
нехай мені дякують а не Кіндеру
28 Червня 2019, 12:58
Дякувати треба в першу чергу Кіндеру, це він додумався провести таку "реконструкцію", за яку ДСНС подало в суд і хоче опечатати сесійний зал. Не треба було вийо@уватися. Закон має бути один для всіх. Дурню, поверниться в нормальний сесійний зал!
28 Червня 2019, 14:50
Дякуючи Косцьовяту є припис про заборону використання небезпечного сесійного залу та відкрите провадження у суді. Ховаючись від своїх виборців, Кіндер змінив сесійну залу, яка відповідала усім вимогам, будівельно-технічним нормам, на залу, технічно не пристосовану для сесійних засідань, бо за тех.документацією там мають бути кабінети. Без пожарного виходу є загроза в першу чергу життю та здоров'ю депутатів. Кого Кіндер вітав з Днем Конституції ? Депутатів-підкаблучників, які мовчки проковтнули цю наругу над ними та їхніми виборцями? Вони забули, що вибори не за горами і їхнє місце у сесійному залі ними не заброньоване та не вічне. З днем Конституції Кіндер вітав виборців, конституційні права яких розтоптав! Вони стояли і дивились у спини своїх мовчазних депутатів? За вказівкою Кіндера із сесійного залу винесли стільці, позбавили виборців бути присутніми на сесії і Кіндер радіє що виконав припис пожарників і вже виграв суд, а запаснного виходу як не було так і не буде ! Респект Косцьовяту!
29 Червня 2019, 23:17
Слухати Місцевого Царя сидячи - це неповага до нього.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024