Сергій Кошарук просить зробити тротуар на вулиці, яка йде до пологового будинку

28 Червня 2019, 11:41
2635

Депутати Ковельської міської ради підтримали запит свого колеги щодо занедбаної вулиці перед пологовим будинком, хоча керівництво міста було проти.

На пленарному сесійному засіданні Ковельської міськради, яке відбулося 27 червня, депутат Сергій Кошарук порушив тему розбитої вулиці Уласа Самчука.

«Мій депутатський запит стосується можливості пересуватися пішоходам, батькам з колясками на вулиці Самчука. Цією вулицею користуються не тільки мешканці тамтешніх житлових будинків, а й багато жінок, майбутніх мам, які рухаються до пологового будинку. Тут живуть люди з інвалідністю, яким вкрай важко пересуватися на інвалідних візках», – сказав він.

Сергій Кошарук попросив міського голову Олега Кіндера організувати роботи з влаштування тротуару, який достатній буде для того, щоб пішоходи рухалися вулицею Уласа Самчука. Довжина цієї вулиці – триста метрів. За словами депутата, дане питання треба визначити, як пріоритетне, та доручити виконавчим органам міської ради виготовити проектно-кошторисну документацію та передбачити фінансування при можливості на друге півріччя 2019 року або ж на 2020 рік.

Сесія схвально проголосувала за депутатську ініціативу. Не підтримали запит лише мер Олег Кіндер, секретар ради Віра Федосюк та депутат від «Батьківщини» Юрій Оксенюк, які проживають там, де є якісний пішохідний тротуар.

Коментарі
28 Червня 2019, 17:00
Ірина,дякуємо вам,що висвітили в фейсбуці цю проблемну частину дороги!
28 Червня 2019, 17:02
Ірина,дякуємо вам,що висвітили в фейсбуці цю проблемну частину дороги.
28 Червня 2019, 18:58
А що заважало Кошаруку, коли він був мером зробити там нормальне покриття? Що заважало заступникові голови ОДА добитись направлення державних коштів на державну дорогу (підйом на висячий міст з Луцька) щоб не витрачати коштів міських (1 млн.грн.)?
28 Червня 2019, 20:12
Ірина місяць тому в схватках підпригувала по тій дорозі, так би мовити, відчула проблему на власному тілі.<br/>Тротуар лише частково вирішить проблему, він полегшить життя пішоходам. А швидка так і буде намагатися &amp;quot;швидко&amp;quot; доїхати до роддому.<br/>P. S. На під'їзних вулицях до роддому є що пофоткати, не обмежуйтесь лише моїм фото.
28 Червня 2019, 23:21
Ви вже Павлова регулярно риєте третій рік !!!
29 Червня 2019, 19:44
Пане Кошарук наведи будьласка лад у підвалі будинку в якоми ти проживаєш! Плачевна стуація яка там склалась тобі давно відома, тоді гарантовано сусіди за тебе проголосують!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром