Поліція зобов’язана покарати хуліганів, які жорстоко побили у Ковелі відомого активіста

28 Червня 2019, 15:19
Володимир Осіюк 6007
Володимир Осіюк

У Ковелі місяць тому зграя п’яних жорстоко побила колишнього депутата міської ради, але про хід розслідування до цього часу нічого не відомо ні потерпілому, ані його родині та друзям.

28 травня цього року в Ковелі на вулиці Відродження біля під’їзду багатоповерхового житлового будинку № 4 п’яні чоловіки тяжко побили соратника Левка Лук’яненка, колишнього депутата Ковельської міської ради (1998-2002 рр.), голову Ковельської станиці братства ОУН-УПА, станичного Володимира Осіюка, який був лідером та одним із засновників у місті Народного руху України.

«По закінченню робочого дня Володимир Осіюк повертався до власного помешкання, що в Ковелі на вулиці Відродження. Біля його під’їзду відкрили магазин, в якому продають алкогольні напої, тут їх і розпивають. Поруч стояла група чоловіків, які дуже голосно матюкалися. Будучи активною людиною, він зробив їм зауваження. Далі, зі його слів, нічого не пам’ятає», – говорить журналісту Район.Ковель товариш потерпілого, голова Волинського обласного відділення Українського фонду культури Геннадій Сарапін.

Сусіди бачили, як о 18 годині Володимир Осіюк повертався з роботи додому, однак про жорстоке побиття розповідати побоюються. Кажуть, ніби близько 20 години його непритомного занесли до квартири. Наступного дня о 10 годині Володимира Костянтиновича забрала швидка медична допомога, яку викликала його невістка, котра вранці навідалась до свекра.

Медики констатували у Володимира Осіюка закриту черепно-мозкову травму, чотири зламаних ребра, інші травми. Він досі перебуває у Ковельській центральній районній лікарні.

Геннадій Сарапін каже, що відносно порушення поліцією кримінального провадження за фактом побиття нічого невідомо ні рідним, ані друзям потерпілого.

1
Місце побиття
Місце побиття

 

Коментарі
28 Червня 2019, 19:35
Так просто ні за що не б'ють ...
28 Червня 2019, 21:25
Володимир Осіюк: Член Українсько Гельсінської спілки, один із засновників в Україні - Української республіканської партії, Народного руху України на Волині, добре знався з Левком Лук"яненком, братами Михайлом та Богданом Горинями, Вячеславом Чорноволом. Батькі репресовані, відбули мордовські табори. Вніс неоцінений вклад у створення Незалежної України. Зараз будемо бачитти, як вже Українська Держава захистить одного з її творців.
29 Червня 2019, 01:17
Перший дзвіночок від клоуна-зрадника?
29 Червня 2019, 01:25
Це в якому дворі кому дали дозвіл алкогольний магазин відкрити? Всі мешканці напевно дуже раді.
29 Червня 2019, 23:08
Схоже, що так... ЗЕКОманда залюбки приймає в свої ряди зрадників України з команди зека януковича, які боялися Пороха як пороха і переховувалися при ньому в кацапстані. А зараз повернулися і свої хльобальники проти України роззявили. Та й сам клоун потихеньку здає Україну лисому шизокарлику під мовчазну згоду 73% черепнопорожнинних...
29 Червня 2019, 23:33
Міська влада мае заборонити подібні заклади у житлових багатоквартирних будинках !Також скасувати ліцензіі у підприемців,які повідкривали кнайпи по розливу алкоголю,зокрема пива в магазинах перероблених з квартир на першому поверсі Тім самим організувавшши притони алкоголіків та наркоманів!Це пряме порушеня усіх прав мешканців цих багатоквартирних будинків! Також це підвищуе і без цього криміногненну ситуацію!
01 Липня 2019, 15:41
А якби побли не активіста, а простого громадянина, поліція не зобов'язана покарати зловмисників? Чи ваші вс...ні активісти для вас, як завжди, рівніші за інших?
03 Липня 2019, 03:12
Тоді б поліція швидко знайшла і покарала здовмисників
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024