У Ковелі жінка з дитиною мало не втрапили під машину

28 Червня 2019, 18:38
Фото ілюстративне 2730
Фото ілюстративне

Відеореєстратор зафіксував двох велосипедисток, які мало не втрапили під машину на кільці Богдана Хмельницького.

Відеозаписом поділилася власниця автомобіля Оксана Коляда.

«Хочу поділитись дуууууже цікавим відео з мого реєстратора. На дату відео не зважайте, вона на реєстраторі збита. Це відбувалось 25.06.19. В районі школи номер 2, на кільці Б. Хмельницького. Тут навіть коментувати нічого не хочеться! Я їхала повільно, швидко загальмувала. Скажу тільки, що ця мадам на велосипеді навіть не обернулась на свою дитину! Хочеться написати багато і нецензурно! Друзі, прошу репостнути мій допис. Може знайтеться знайомий чи родич цієї супер-велосипедистки і роз'яснить їй правила дорожнього руху! І як дбати про безпеку своєї дитини!», – обурилася дописувачка.

Коментарі
28 Червня 2019, 22:38
Там все правильно , ніхто не нарушив, дивіться знаки, тим більше з їхньої сторони я не побачив знак , який висів з сторони мерса.
29 Червня 2019, 18:24
Якщо уважно подивитися, то видно, що велосипедистам такі ж самі знаки висять: &amp;quot;кільцевий рух&amp;quot; та &amp;quot;дати дорогу&amp;quot;. Тобто тут перевагу має транспортний засіб, який вже їде кільцем. На -17 секунді видно ці знаки для авто, далі авто в'їжджає на кільце. На -15 секунді авто вже на кільці, велосипедистів ще не видно. Далі -14 секунда - виїхали велосипедисти, які не надали перевагу транспорту, що вже рухається кільцем. Дійсно навіть голову не повернули. На -12 секунді позаду малої велосипедистки видно стовб, який містить аналогічні знаки для виїзджаючих на кільце: &amp;quot;кільцевий рух&amp;quot; та &amp;quot;дати дорогу&amp;quot;.<br/>Так що шановний ККК, будьте уважніші перед написанням коментарів.<br/>Хочу додати, що велосипедисти їхали не за кільцевою траекторією, як повинно бути, а практично по діаметру, обминаючи лише газон (і на цьому дякую). Судячи з усього, перша велосипедистка про правила дорожнього руху і краєм вуха не чула, а от дитину шкода, як і наступного водія, який не встигне загальмувати.
29 Червня 2019, 19:23
Неуважність одних і неповага іншої.Думка моя.Велосипеди їдуть значно помаліше,але вони перші на головній і попереду(з 15секунди)якщо придивитись уважніше.<br/> Дуже часто стаю свідком подібної ситуації,в'їзджаючи на кільце вантажною машиною.Легкові швидко стараються проскочити,не зважаючи на першість під'їзду.
30 Червня 2019, 01:59
ПДД §16 п.12 Преимущество в движении на нерегулируемых перекрестках, на которых организовано круговое движение и которые обозначены знаком 4.10, предоставляется транспортным средствам, которые уже движутся по кругу.<br/>Учите матчасть, господа.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024