У Ковелі з великим успіхом провели фестиваль фарб Холі

01 Липня 2019, 11:26
У Ковелі з великим успіхом провели фестиваль фарб Холі 5404
У Ковелі з великим успіхом провели фестиваль фарб Холі

Ковельський міський голова Олег Кіндер каже, що після фестивалю фарб «може карнавал якийсь зробимо».

1 липня на апаратній нараді у виконкомі Ковельської міської ради начальниця відділу культури Вікторія Савлук прозвітувала про фестиваль фарб Холі, який відбувся напередодні, у неділю, 30 червня – на День молоді.

«Вчора фестиваль фарб зібрав дуже багато людей. Ми залучили багато і спонсорів, і волонтерів. Дуже гарно спрацював молодіжний центр («Місто ідей», – ред.). Ну дуже яскраве вийшло свято. Маємо багато гарних відгуків», – сказала Вікторія Савлук.

Мер міста Олег Кіндер поцікавився в свого заступника з комунальних питань Андрія Товстиги, чи працював фонтан в парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Андрій Володимирович відповів, що фонтан не працював, але інші колеги відразу ж підправили: фонтан працював, чим трохи його здивували.

«От бачите, ви не знаєте… Так зразу після свята фарб – у фонтан», – жартував міський голова.

«Дуже актуальний він був вчора. Дуже актуальний і всі за це подякували. І майданчик. Так само ми дуже переживали, тому що вперше майданчик на літній сцені так використовували для такого масового перебування людей. Дуже зручно було і гарно. Приємно було чути і відгуки людей», – мовила Вікторія Савлук.

За її словами, чимало ковельчан запитали у неї, чи цей фестиваль у Ковелі буде традиційним.

«Треба поспілкуватися, подумати, чи справді щороку робити це свято», – каже Вікторія Анатоліївна.

«Ну почнемо з фарб, а далі, може, карнавал якийсь зробимо», – з оптимізмом промовив Олег Кіндер.

Нагадаємо, що ініціатором проведення у Ковелі фестивалю фарб Холі є місцева комунальна установа – молодіжний центр «Місто ідей».

Настрій учасникам фестивалю піднімали Dj Mario та Dj lady M, школа танцю «M-Jump Dance School» та ведуча Альона Корнелюк. Була дискотека, танцювальний флешмоб, різні конкурси.

 




















 

Коментарі
01 Липня 2019, 14:44
Даєш карнавал!! Музикально-танцювальний від Франка до Банка! В замкові Любарта щось подібне було! А ми хіба гірші лучан?
01 Липня 2019, 15:06
Супер, було класно, весело і яскраво!!!
01 Липня 2019, 16:19
А хтось би подумав, чи можна дихати цим фарбованим борошном? Особливо дітям... Чи нашим людям аби веселитися будь-якою ціною, навіть ціною здоров"я... Диву даюся, яка людина може добровільно надихатися цією хімією, а то ще за це гроші заплатити... Склад цієї фарби хтось знає, вивчав?
01 Липня 2019, 16:41
Відео: https://www.youtube.com/watch?v=hIkv5mf3ueI
01 Липня 2019, 19:34
5 років тому я бачила карнвал в Іспанії! Як це гарно виглядає! І уявила аби його провести в Ковелі і на вулиці вийшли ковельчани в костюмах 16-18 сторіччя. Місто розцвіло б відразу. Дійсно, ідея цікава і має право на життя! А наші пращури одягалися в ті часи дуже гарно! А то мазати фарбами обличчя якось тако, не зовсім свято!
02 Липня 2019, 00:40
День молоді це було в Ковелі завжди свято . Що немає в місті людей, щоб організувати програму свята а не дурдом-веселка. Мерії про це треба думати . скоро вибори. Моя думка що за на наступних виборах, за вас ніхто не буде голосувати. До мене приїхали знайомі з Одеси. їм було дивитися цезі сторони якось дивно. Це просто стидно.
02 Липня 2019, 02:45
Все було чудово) Але у мене одне маленьке"але". Чому і на день молоді , і на місті професій була така неосвічена ведуча. Її суржик різав вуха. І жарти були якісь трохи вульгарні). Невже на роль ведучої не знайшлось кращої кандидатури....
02 Липня 2019, 18:15
Ото дурний народ! Надихались фарбованою китайською гидотою і радіють...
12 Липня 2019, 00:50
Дуже кльове драйвове свято, такі проводяться в багатьох містах та ще ніхто не захворів та не отруївся, а ось від хандри (таклї як в коментах) і язва бува!<br/><br/>супер свято, дякую організаторам!!! хотілося б більше яскравих днів в Ковелі!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром