Жителя Ковельщини ошукали в Інтернеті

01 Липня 2019, 15:34
Жителя Ковельщини ошукали в Інтернеті / Фото ілюстративне 3055
Жителя Ковельщини ошукали в Інтернеті / Фото ілюстративне

Жителя Ковельського району ошукали в Інтернет-магазині.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції у Волинській області.

До Ковельського відділу поліції звернувся 33-річний житель району із заявою про те, що напередодні невідомий йому зловмисник під приводом продажу мопеда через сайт оголошень в Інтернеті заволодів його грошима. Кошти чоловік перераховував на вказаний шахраями рахунок. Загальна сума збитків становить 5,5 тисяч гривень.

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  ст.190 Кримінального кодексу України. Поліцейські здійснюють усі необхідні заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння злочинів і притягнення їх до відповідальності.  

Загалом минулої доби до підрозділів поліції Волині звернулося троє жителів області із заявами про шахрайства. Зловмисники, шляхом обману та зловживання довірою, ошукали волинян загалом на понад 14 тисяч гривень. За усіма фактами шахрайств слідчі проводять досудові розслідування.

Поліція вкотре застерігає громадян про можливі види шахрайств і закликає бути обачними та берегти своє майно і  гроші від злочинних посягань.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024