До Ковеля їде «серйозна» перевірка з Києва

01 Липня 2019, 17:55
Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін 6562
Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін

Після святкування Дня міста Ковеля до мерії завітає комісія Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Про це проінформував 1 липня на понеділковій апаратній нараді у виконкомі Ковельської міської ради начальник відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки Юрій Дідковський.

«З восьмого числа починає працювати комісія Державної служби з надзвичайних ситуацій України. В область приїжджає дванадцять чоловік. Ну і місто Ковель… буде готове її прийняти. Готуємось…», – доповів він керівництву міста.

Очевидно, перевірка з Києва спитає ковельського мера Олега Кіндера про сесійну залу міської ради, яку той напартачив з приміщення, яке абсолютно для цього не пристосоване. У той же час простоює колишня велика сесійна зала, яка відповідає усім вимогам та будівельно-технічним нормам. Просто владі захотілося, щоб на сесії ходило менше ковельчан… 

Читайте також: Рятувальники хочуть опечатати сесійну залу Ковельської міської ради

Нагадаємо, управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області звернулось із позовом до Ковельської міської ради про застосування заходів реагування у вигляді повного зупинення експлуатації приміщення сесійної зали до повного усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки, а саме влаштування в приміщенні сесійного залу другого евакуаційного виходу.

Головуюча по справі суддя Волинського окружного адміністративного суду Віра Смокович призначила розгляд позову на 16 липня об 11 годині 20 хвилин (зала судових засідань № 3, що в місті Луцьку на вулиці Словацького, 3).

До суду рятувальники змушені були звернутися, бо місцева влада, незважаючи на вимоги припису, продовжує грубо ігнорувати законодавство у сфері пожежної та техногенної безпеки, й надалі використовує сесійну залу.

Читайте також: Ковельчани слухали мера стоячи, бо влада повиносила із зали стільці

Коментарі
01 Липня 2019, 21:54
Нехай на ринок заїдуть.
02 Липня 2019, 00:21
знов начнутья побори з комунальних підприємств на годування дармоїдів. як вже задрали
02 Липня 2019, 00:26
Відбрешуться. Не перший раз.
02 Липня 2019, 02:28
...зеленими купюрами
02 Липня 2019, 10:31
Ото вже поп"ють горілки на халяву
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром