Ковельську владу хвилює, чи витримає навантаження святкова сцена

02 Липня 2019, 11:46
Ковельську владу хвилює, чи витримає навантаження святкова сцена / Фото ілюстративне 4056
Ковельську владу хвилює, чи витримає навантаження святкова сцена / Фото ілюстративне

У Ковелі повним ходом триває підготовка до святкування Дня міста.

На понеділковій апаратній нараді у виконкомі Ковельської міської ради мер Олег Кіндер поцікавився у свого заступника з гуманітарних питань Ігоря Прокопіва перевіркою навантаження на головну сцену свята.

«Ігор Ярославович, ми давали доручення сцену по навантаженню перевірити. Перевіряли?» – спитався міський голова.

Заступник ствердно закивав головою, після чого мер наполегливо сказав йому тримати це питання на контролі.

Мова йде про міцність конструкцій сцени, яку мають встановити на центральній площі Ковеля, де 7 липня відбудеться концертна програма дитячих колективів і окремих виконавців, виступ муніципального естрадно-духового оркестру, а о 19 годині 30 хвилин будуть нагороджувати переможців конкурсу до Дня міста в номінаціях «Кращий…», після чого тут виступатимуть народна артистка України Ірина Білик та гурт «ONUKA».

Хоча неподалік, в парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, вже є нова літня естрада та майданчик для глядачів, на будівництво яких влада витратила 5 мільйонів 822 тисячі 462,44 гривень. Цей дороговартісний об’єкт урочисто відкрили ще у липні 2018 року, проводили на сцені концерти, в тому числі за участю дітей, але офіційно його було введено в експлуатацію лише у квітні цього року. 

Читайте також: Ковельська мерія, нарешті, зізналася: скільки коштує нова сцена в парку

Коментарі
02 Липня 2019, 14:58
7 липня це День визволення міста від нацистів і на День міста якось не тяне. Треба буде шанувати пам'ять за загиблими, а їх занадто багато було. Якось аморально виходить!(
02 Липня 2019, 15:55
День визволення міста від німців - не 7, а 6 липня. Це свято щороку відзначають шостого. День Ковеля колись святкували на Івана Купала, років двадцять тому ці два свята об'єднали.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024