Ковельчани розповіли місцевій владі про гі*но, яке розноситься по місту

03 Липня 2019, 13:40
4691

Мешканці вулиці Драгоманова, які роками потерпають від смороду каналізації, просять керівництво міста розв’язати цю проблему.

На останній сесії Ковельської міської ради до мікрофона вийшли кілька жителів з вулиці Драгоманова, які розказали про свою біду: два з половиною роки тут стоїть нестерпний сморід з каналізації на проїжджій частині дороги. Біля каналізаційного люка вже неодноразово провалювався асфальт. У дірку на дорозі хтось навіть встромив палку, щоб водії та пішоходи були більш уважними.

Кажуть, ніби один підприємливий чоловік побудував неподалік на своїй приватній території склад, причому на колекторі. Після цього і стоїть на вулиці смердота. Мешканці прилеглих житлових будинків постійно звертаються зі скаргами до Ковельського водоканалу, машина якого приїздить регулярно, викачує каналізаційні стоки, але ж це не розв’язує саму проблему.

Ось і вирішили люди прийти на сесію міської ради. Вони говорять, що за ці кошти, які витрачаються на бензин машини з водоканалу, можна було вже побудувати колектор.

«Наше гімно потім витікає на бульвар Лесі України, тече воно далі до вокзалу, на Привокзальну площу. Ми те гімно розносимо по Ковелю і по всій Волинській області. І воно тут ще є – в цих кімнатах і по всьому «Білому» домі. Будь ласка, зверніть увагу на ту вулицю Драгоманова. Дайте гроші і збудуйте те, що належить збудувати», – емоційно мовив до ковельського мера Олега Кіндера один з мешканців вулиці.



Читайте також36 разів за тиждень забивалася каналізація в Ковелі

Коментарі
03 Липня 2019, 20:25
Ви ж подивіться, що цю каналізацію зробив власник цього "непримітного" будиночка з порушенням технічних норм. так нехай доведе все до толку. і не буде запаху. При чому тут міська влада, хіба що примусово заставити власника зробити каналізацію належним чином.
03 Липня 2019, 22:22
а міська влада при тому, що акти вводу в експлуатацію об"єкта за хабар. Не вірите? Підіть на вулицю Стуса і запитайте мешканців будинків скільки вони відвалили балаку за те, що він дозволив приблизити їм паркани до проїзджої частини аж на 3-4 метри. Тим самим збільшився розмір земельної ділянки. Не вірите? підіть переміряйте ділянки в будинках навпроти молитовного дому. Там ділянки не по 600 кв. м а по 800. Так самой і у цьому випадку. тільки гроші вже бере не Балак а його правонаступник і учень.
07 Липня 2019, 17:20
А до чого тут власник ? Каналізація на балансі у водокпналу , а в міської влади потрібно запитати, хто віддав земельну ділянку під забудову, де знаходився колектор. і цей колектор під час будівництва пошкодили забудовники.В тому причина
07 Липня 2019, 17:26
Шановний"я", мабуть, живе в палатці.а якщо живе в квартирі і в нього якісь проблеми чи з водою,чи з світлом,чи кпналізацією відразу все робите за свої кошти??????людина з такою назвою,бо це не ім,я("я)точно так робить,все за свої гроші.,
13 Грудня 2019, 14:19
Не менш цікавою є будинок №17.В реєстрі цікаві люди з Києва,Нетішина,Луцька і Ковеля.
08 Січня 2021, 19:28
БРАВО . Не прйшло 5 літ як у грудні 2020 як збудований новий колектор. 3 будинки непарної сторони він буде обслугоувати нормально.Це будинки 13 . 15 . 17 . Друга непарна сторона буде обслуговуватися не зрозуміло як. Ціна питання 930 000гр. Хотілося почути пояснення пана Дубини \ розробник проекту \ як наше гівно буде рухатися з низу до верху на одному з проміжків проекту. Окремо про пана Талашка та магазин \ ПАН ДИВАН\.Панство заробляє гроші . в той час вся вулиця в гівні.Цей прецидент нам каже .Будь хто може завалити 2 каналізаційні колодязі і йому за це нічого не буде.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024