У Ковелі учасники конференції похарчувалися з міського бюджету на 20 тисяч гривень

04 Липня 2019, 16:00
У Ковелі учасники конференції похарчувалися з міського бюджету на 20 тисяч гривень 4239
У Ковелі учасники конференції похарчувалися з міського бюджету на 20 тисяч гривень

На харчування та за послуги двох координаторів міжнародної конференції, яка відбулася у Ковелі, місцева влада витратила півсотні тисяч гривень.

Про це свідчать фінансові документи ковельської мерії.

За харчування учасників конференції, яка відбулася у червні цього року в рамках спільного міжнародного проекту «Транскордонні центри діалогу культур Польща-Білорусь-Україна», виконавчий комітет Ковельської міської ради перерахував 20 тисяч 327,40 гривень. Гроші з міського бюджету також отримали і два координатори даного проекту: підприємець із села Лапні Ковельського району Сергій Уніга – 11 тисяч 785,48 гривень та підприємиця Руслана Прус (м. Луцьк) – 17 тисяч 383,58 гривень.

Нагадаємо, 14 червня у сесійній залі міськради, яку рятувальники хочуть опечатати через грубе порушення вимог пожежної безпеки, відбулося офіційне відкриття конференції-презентації проекту відновлення стадіону «Локомотив».

У нинішньому році планується завершити перший етап – реконструкцію підтрибунних приміщень спортивної арени, де і розміститься транскордонний центр діалогу культур. Кошторисна вартість будівництва – 32,5 мільйона гривень. Саме на це Ковель отримав європейські кошти – 821 тисячу євро. Решту залучать з бюджету міста. Потім візьмуться за другий і третій етапи, які матимуть свої кошториси. 

Міську владу в цьому проекті представляє колишній консультант мера Олега Кіндера, його однопартієць по «Батьківщині», екс-депутат та багатолітній голова земельної комісії Ковельської міської ради Юрій Конащук (на фото – крайній справа).

Коментарі
05 Липня 2019, 01:42
ВИ ОБНАГЛІЛИ КІНДЕР І ЙОГО КОМАНДА
05 Липня 2019, 15:39
Поки не буде громадської ради і присутності активістів на сесіях до тої пори буде дерибан грошей з бютжету міста.Ця банда фахівців біля державного корита вміє маніпулювати.красти і брехати.Тисячу варіантів для розкрадання.Завишені ціни,відкати,гірлянди.феєрверки,озеленення,канцелярське приладдя від оргтехніки до блокнотиків і ручок.Тільки глянувши на фасад ""білого дому"" з облупленою штукатуркою на 5 поверсі,видно який господар в місті.Про відсутність смітничків біля закладів торгівлі та бур`яни в людський зріст в дворах вже набридло говорити.Кіндер і гопкомпанія,спустіться нарешті на грішну землю з позахмарних висот.Пройдіться своїми ногами по місту і займіться роботою всіх служб та підприємств.Народ ще не забув про люстрацію і винесе вас з кабінетів у сміттєві баки.
05 Липня 2019, 19:37
По перше кошти на це передбачені в бюджеті і за це голосували депутати.По друге/Тільки глянувши на фасад ""білого дому"" з облупленою штукатуркою на 5 поверсі/.Я уявляю, що буде писатись тут, якщо почнуть робити ремонт фасаду???????
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром