Ківерчанин приїхав у Ковель на авто з підробленими документами

10 Липня 2019, 12:25
Ківерчанин приїхав у Ковель на авто з підробленими номерами 3720
Ківерчанин приїхав у Ковель на авто з підробленими номерами

У Ковелі поліцейські виявили автомобіль із підробленими документами.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції у Волинській області.

9 липня співробітники групи реагування патрульної поліції  Ковельського відділу поліції під час несення служби за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Mersedes Benz» під керуванням 35-річного жителя Ківерців. У ході перевірки поліцейські встановили, що реєстраційні документи на автомобіль можуть містити ознаки підробки. 

Автомобіль вилучили та помістили на майданчик для тимчасового тримання транспортних засобів Ковельського відділу поліції. Документи направили у Волинській науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при МВС України для проведення експертизи.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України. Йдеться про підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів. Санкція статті передбачає, зокрема, обмеження волі на строк до двох років.

Коментарі
10 Липня 2019, 19:48
Ще тільки припущення: ....У ході перевірки поліцейські встановили, що реєстраційні документи на автомобіль можуть містити ознаки підробки. ....Документи направили у Волинській науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при МВС України для проведення експертизи...... , а заголовок: .... авто з підробленими документами. Гонитва за сенсацією ?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром