У Ковелі хочуть звести ТРЦ з хостелом і парковкою на 48 автомобілів

18 Липня 2019, 09:42
У Ковелі хочуть звести ТРЦ з хостелом і парковкою на 48 автомобілів 6111
У Ковелі хочуть звести ТРЦ з хостелом і парковкою на 48 автомобілів

У Ковелі почали процедуру розгляду та врахування пропозицій громадськості у містобудівній документації.

З метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, проводиться обговорення та розгляд містобудівної документації «Детальний план території по вулиці Володимирській, 135 в місті Ковелі Волинської області», повідомляють у міській раді.

Детальний план розроблений з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення території та визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки, всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними і санітарно-гігієнічними нормами.

Замовник містобудівної документації – відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Розробник містобудівної документації – приватне підприємство «Ковелькомунпроект»

Підстава для  розроблення: рішення Ковельської  міської ради від  26 квітня 2018  року № 36/68 «Про дозвіл на  розроблення детального плану території по вул. Володимирській, 135»

Відповідальні за організацію розгляду пропозицій – секретар Ковельської міської ради Віра Федосюк, начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради Людмила Мурай.

Основні техніко-економічні показники проекту:

Земельна ділянка, на яку розробили детальний план території, має площу 3,7075 га і  перебуває у приватній власності для будівництва та обслуговування будівель  громадської забудови. На території планують нове будівництво закладу громадського харчування, хостелу з торгово-складськими приміщеннями, спортзалу та розміщення автомийки. Реконструкції підлягають існуюча будівля штабу під готель та кафе, їдальня і господарські приміщення.

Площа забудови земельної ділянки складатиме 10503,0 кв.м, площа мощення – 16953,0 кв.м, площа озеленення 7791,0 кв.м. Для належного обслуговування громадських об’єктів передбачають влаштування майданчиків для паркування автомобілів на 48 машиномісць.

Проект складається з текстових та графічних матеріалів.

З детальним планом території можна ознайомитись на офіційному сайті Ковельської міської ради у рубриці «публічна інформація», підрубриці «публічна інформація щодо містобудівної діяльності».

Пропозиції можна подати особисто або через уповноваженого представника секретарю Ковельської міської ради за адресою: м. Ковель, вул. Незалежності,73 до 19 серпня цього року.

Пропозиції подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника.

Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, надані після встановленого строку та особами, які не зазначені в переліку, залишаються без розгляду.

Подані пропозиції розглядаються у місячний термін.

Громадські слухання з обговорення детального плану території по вулиці Володимирській, 135 в місті Ковелі відбудуться 30 липня о 15.00 в сесійній залі Ковельської міської ради за адресою: м. Ковель, вул.Незалежності,73 (другий поверх).

Читайте такожНа бульварі з квартир хочуть зробити магазин і аптеку: жильці виступають проти

Коментарі
18 Липня 2019, 16:32
Ковелькомунпроект... Гм...
19 Липня 2019, 14:25
Знову Товстига бабки збрив...
19 Липня 2019, 18:53
Краще зробити парк
19 Липня 2019, 19:25
Там вже давно іде будівництво
20 Липня 2019, 00:15
Кращe туалeт постройтe,більшe користі будe
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024