Влада на Ковельщині переконала селян не перекривати міжнародну автомагістраль

19 Липня 2019, 17:00
Влада на Ковельщині переконала селян не перекривати міжнародну автомагістраль / Фото ілюстративне 3615
Влада на Ковельщині переконала селян не перекривати міжнародну автомагістраль / Фото ілюстративне

Жителі Поворської сільради, які протестують з приводу закриття гімназії в селі Озерне, не будуть поки що перекривати дорогу, бо повірили владі на слово.

Про це виданню Район.Ковель повідомив депутат Ковельської районної ради Анатолій Корнійчук.

Обурені закриттям в Озерному гімназії, місцеві жителі на знак протесту вирішили 20 липня, в «день тиші» перед виборами, перекрити рух на міжнародній автомагістралі Київ-Ковель-Варшава. Підготували і плакати з вимогою не закривати заклад освіти.

Читайте також: На Ковельщині ліквідовують гімназію: громада і депутати виступають проти

За словами Анатолія Корнійчука, влада пішла на випередження і напередодні акції, 19 липня, до протестувальників на перемовини приїхали голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, Поворський сільський голова Сергій Семенюк.

«Анонсована на суботу акція протесту тимчасово відміняється, чи, можна сказати, переноситься. Селяни в чергове повірили обіцянкам чиновників, які пообіцяли, що до 1 серпня «розрулять» ситуацію, вивчать фінансове питання. У середу, 24 липня, у Поворській ОТГ відбудеться засідання депутатської комісії районної ради, яка створена по моєму запиту з приводу закриття навчального закладу в селі Озерне», – розповів журналістам Анатолій Авакумович.

Депутат Ковельської міської ради Ігор Пініс, який у червні брав участь у скандальній сесії Поворської сільської ради, опублікував на своїй сторінці у Facebook звернення батьків учнів до народного депутата України Степана Івахіва щодо обіцяних коштів у сумі 900 тисяч гривень на утримання цієї гімназії.



 

Читайте також: Мешканці Ковельщини перекрили трасу Київ – Ягодин

Коментарі
19 Липня 2019, 20:16
В числі 73% вони проголосували за закриття гімназії. Тепер що, пішли самі проти себе?
20 Липня 2019, 00:40
Поробили в кожному селі гімназії, а в Поворську - *ліцей*, і толку з того? Знань - 0, дисципліни - 0. Одні гучні назви тільки.... Школа має бути школою....
20 Липня 2019, 20:49
Що означає знань -0 ??? Учні Поворського ліцею нагороджені грамотами обласного рівня за участь в олімпіадах, змаганнях. Якщо не знаєте то мовчіть! А дисципліна - це результат виховання вдома.
20 Липня 2019, 22:16
Що означає знань - 0??? Учні Поворського ліцею нагороджені грамотами районного та обласного рівнів. А дисципліна- це результат виховання вдома. Школа - це не концтабір!!!
21 Липня 2019, 14:26
З того закладу ліцей - як з старої баби балерина. А на рахунок дисципліни Ви не праві. І дисципліна, і виховання - теж справа школи. І не потрібно самоусуватися від цього. Є навчально- виховний процес.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024