Що очікують ковельчани від нової Верховної Ради. ВІДЕО

22 Липня 2019, 10:41
Що очікують ковельчани від нової Верховної Ради. ВІДЕО 1959
Що очікують ковельчани від нової Верховної Ради. ВІДЕО

Однією з перших голосувати прийшла 84-річна Галина Іванівна.

«Я завжди голосую. Бо як не підеш на вибори, то там у «горкомі» поставлять за кого треба... Я вже в курсі справи!», – каже у сюжеті «UA:Волинь» пенсіонерка Галина Логвищук.

Ковельчани у відео відповіли на питання, що вони очікують від нової Верховної Ради.

Найперше — закінчення війни і покращення соціально-економічного стану в Україні. Це саме основне...

 

 

Вже старий, спати не хочеться. Прокинувся — нема де дітися, пішов на вибори. Вже 28 років, а ніякого толку немає: крадуть і крадуть, а ми бідуємо. Як далі жити? Я от пів Ковеля побудував на самоскиді. А коли захворів та пішов у лікарню–-  дали всього 50 гривень на операцію. А треба 7 тисяч! Такі справи.

 


 

Ковельчанин Сергій Костючик скористатися своїм правом голосу на дільниці не зміг. Каже: здивувався, бо не знайшов себе у списку виборців.

«Кожного разу до виборів нам не приносять запрошення. А сьогодні навіть в списках себе не знайшов. Хоча всі решта мешканців нашого будинку в списках є. Я написав скаргу на ім’я голови ДВК. Вона сказала, що всі такі питання потрібно вирішувати у відділі ведення Державного реєстру виборців. Я думаю, що я піду туди і задам питання: чому мене немає в списках? Хоча на президентських виборах я у списках був», – розповідає ковельчанин Сергій Костючик.

 


Коментарі
22 Липня 2019, 14:37
Хочуть покращення економічного стану і оберають олігарха. Де логіка?
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024