Ковельський мер стурбований, як себе поведе Володимир Гройсман

22 Липня 2019, 12:13
Володимир Гройсман 4548
Володимир Гройсман

Міський голова занепокоєний, як поведе себе діючий Прем’єр-міністр в частині подання до Верховної Ради проекту Державного бюджету.

Про це стало відомо 22 липня на понеділковій апаратній нараді у виконкомі Ковельської міської ради, коли доповідала начальниця фінансового управління Валентина Романчук щодо виконання та змін до бюджету міста за перше півріччя. За її словами, «ми чекаємо щось нового від Мінфіну по бюджету дев’ятнадцятого, двадцятого року, але ще нічого немає».

«Це для мене взагалі великий знак питання по прийняттям бюджету. От дивіться, Верховна Рада. Коли вони перший раз засядуть? Через місяць. Процедурно. По-любому. Зараз ми говоримо: Гройсман не проходить, тоєсть не пройшов до Верховної Ради. Як він себе поведе в частині подання проекту бюджету на Верховну Раду? То актуально!» – сказав міський голова Олег Кіндер.

На думку Валентини Романчук, все має бути нормально, бо міжнародна спільнота піклується цим процесом. Бюджет – це основне для держави. Яка ж влада без грошей?

Ковельський мер нагадав підлеглим відносно освоєння бюджетних коштів, щоб вони вже сьогодні починали планувати не тільки на 2020 рік, а на три наступні роки.

«Тоєсть, щоб ви бачили хоч якусь перспективу не тільки перед носом, а десь наперед на три роки, щоб могли планувати кошти і реально бачили розвиток своєї галузі. Це дуже важливо і, повірте мені, це дуже серйозне питання», – дав настанову Олег Кіндер.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024