Ковельське медичне об’єднання списує велику кількість майна

24 Липня 2019, 15:45
Ковельське МТМО 3561
Ковельське МТМО

Ковельське МТМО просить міську раду затвердити дозвіл на списання з балансу великої кількості майна.

Рішення виконавчого комітету Ковельської міської ради про списання основних засобів медоб’єднання було прийнято 13 червня і підписано мером Олегом Кіндером, але його ще мають затвердити депутати на пленарному сесійному засіданні, яке відбудеться 25 липня.

Зокрема, списуються стоматологічна установка, стоматологічно-хірургічний набір, гінекологічне дитяче крісло, 7 холодильників, очищувачі повітря, функціональні ліжка, шафи, тумби та столи, інше майно, загалом – 60 найменувань.

У документі зазначається відповідне звернення Ковельського МТМО від 20 травня 2019 року до виконкому, членом якого є головний лікар Олег Самчук, та протокол засідання від 6 червня 2019 р. з розгляду списання основних засобів, що є власністю територіальної громади міста Ковеля.

23 липня на постійній депутатській комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства начальниця відділу по управлінню майном комунальної власності Вікторія Васінович у відповідь на запитання повідомила, що на комісії по списанню депутатів не було, а на огляді того майна був присутній депутат міськради Андрій Неридько, але він, за її словами, нічого не підписував.

«Я пропоную за це питання не голосувати. Чому? Тому що воно не підписано депутатом, який був присутній при огляді майна», – заявив депутат Володимир Косцьов’ят.

Читайте такожНа Ковельщині ліквідовують Голобську райлікарню № 2

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024