У Ковелі відбудеться жеребкування з розподілу земель між учасниками АТО та ООС

28 Липня 2019, 10:41
У Ковелі відбудеться жеребкування з розподілу земель між учасниками АТО та ООС / Фото ілюстративне 2142
У Ковелі відбудеться жеребкування з розподілу земель між учасниками АТО та ООС / Фото ілюстративне

У Ковелі відбулося засідання комісії з розподілу земельних ділянок між учасниками бойових дій, які брали участь в антитерористичній операції та операції об’єднаних сил.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Комісія задовільнила заяви про включення до єдиного реєстру учасників АТО та ООС щодо надання ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд. До першочергового єдиного реєстру учасників АТО та ООС по місту Ковелю внесуть шість осіб та двох – до реєстру учасників АТО та ООС, що проживають за межами Ковеля.

Також перевели до позачергового єдиного реєстру учасників АТО та ООС Анатолія Голуба, який отримав статус багатодітної сім’ї. Виключили з позачергового єдиного реєстру учасників АТО та ООС Анатолія Павляшика, котрий вже приватизував надану йому земельну ділянку.

У ході повторного опрацювання звернення матері загиблого учасника АТО Надії Тарасюк щодо обміну ділянки для житлового будівництва прийняли рішення виїхати на місце та разом з нею оглянути запропоновані варіанти.

Також комісія прийняла рішення провести жеребкування з розподілу 20 земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в районі вулиці Зерова (ІІ черга) 6 серпня о 10 годині (приміщення міської ради, кабінет 316), на яке запросили учасників АТО та ООС з позачергового реєстру. 

Коментарі
28 Липня 2019, 22:48
А скільки то вже років Надії Тарасюк ніяк не можуть надати земельну ділянку не в болоті і не в чорта на кулічках? А скільки за цей час неучасники АТО і не члени сімей загиблих отримали за гарні оченята хороші земельні ділянки в хороших місцях?
29 Липня 2019, 14:08
Цікава там в них черга. Був 120тим дивлюсь вже 150тий.
31 Липня 2019, 02:41
Як на квартири за тих совітів...
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024