У «Просвіті» відремонтували танцювальний зал

28 Липня 2019, 17:31
У «Просвіті» відремонтували танцювальний зал 4071
У «Просвіті» відремонтували танцювальний зал

У ковельських закладах культури тривають ремонтні роботи.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Зокрема, завершують ремонтувати другий корпус школи мистецтв, що на вулиці Відродження.

Нині будівельники працюють у Народному домі «Просвіта». У залі, де займаються спортивні секції та хореографічні колективи, заплановали облаштування роздягалень для дітей та декоративне оздоблення стін, проводять повну заміну підлоги. 

Впродовж останніх років Нароний дім «Просвіта» кардинально змінився: капітально відремонтовали фоє, глядацький зал, сцену. Цьогоріч оновили коридор, де знаходяться кабінети адміністрації та займаються колективи.

Нещодавно завершили роботи у танцювальному залі — встановили нову вентиляцію, пофарбували стіни і оновили підлогу. Приміщення повністю готове до репетицій у новому сезоні.

Заступник міського голови Ігор Прокопів зазначає, що всі роботи були заплановані, кошти на їх проведення передбачені у бюджеті.

«Загалом в останні роки нашим закладам культури приділяється дуже багато уваги. Виконано великий об’єм ремонтів у кожному приміщенні. Це і Народний дім «Просвіта», культурно-просвітниький центр, художня школа і школа мистецтв. Але, щоб і надалі підтримувати їх у належнму стані, заздалегідь визначається першочерговість необхідних оновлень і формуються запити уже на новий 2020 бюджетний рік», – каже Ігор Ярославович. 

 





Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024