Ковельчанам розповіли про жебрацтво та експлуатацію дітей

30 Липня 2019, 09:55
Ковельчанам розповіли про жебрацтво та експлуатацію дітей 1785
Ковельчанам розповіли про жебрацтво та експлуатацію дітей

У Ковелі провели вуличну акцію з протидії торгівлі людьми.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

У 2013 році Генеральна Асамблея Організації Об'єднаних Націй проголосила 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми з метою підвищення рівня обізнаності, привернення уваги до важкого становища постраждалих, а також заохочення громадськості активно протидіяти цьому злочину.

Важливими завданнями цього дня є формування розуміння того, що гідність та права людини – найвища цінність, попередження та нетерпимої поведінки, нульової толерантності до будь-яких форм експлуатації.

Торгівля людьми – один із найсерйозніших злочинів, який має як економічні, так і соціальні, педагогічні, психологічні причини. Постраждати може будь-яка особа незалежно від віку, статі, освіти чи соціального статусу. Саме з цією метою працівники служби у справах дітей та міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели у Ковелі вуличну акцію з тем «Що я знаю про жебрацтво та експлуатацію дітей?», «Заробітчани за кордоном». Фахівці спілкувались з цих питань з перехожими, роздавали їм інформаційні листівки.

Особа, яка постраждала від торгівлі людьми, звернувшись до відповідних структурних підрозділів виконавчого комітету Ковельської міської ради, має можливість отримати повний спектр допомоги медичної, правової, соціальної. Вона надається відповідно до оцінки потреб кожної конкретної людини. Стосовно додаткової інформації можна звертатися за адресою: м.Ковель, вул. Незалежності, 73, каб. 106, 107 (телефони – 61748, 61727).

Також функціонує безкоштовна «Лінія довіри» з питань запобігання та протидії торгівлі людьми та дискримінації за ознакою статі – номер телефону 0800 75 04 75. 

 



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром