Посольство США організувало для ковельчан навчання з медіаграмотності

31 Липня 2019, 15:47
Посольство США організувало для ковельчан навчання з медіаграмотності 1837
Посольство США організувало для ковельчан навчання з медіаграмотності

У Ковелі успішно завершився проект від Посольства США.

Про це повідомляє викладачка «EuroFuture» Інна Поліщук на своїй сторінці у Facebook.

29 серпня відбулося завершальне заняття курсу «Verified Online Course on Media Literacy», що проходив у Ковелі на базі центру іноземних мов «EuroFuture» за підтримки громадської організації «IREX in Ukraine» та Посольства США.

Мета такого проекту – підвищити рівень медіаграмотності у суспільстві. Пілотний проект запускався у декількох містах України одночасно. Ковель та Івано-Франківськ стали єдиними містами для пілотування проекту у північно-західній частині України.

В рамках навчання 25 учасників з Ковеля та Володимир-Волинського відвідали 5 наочних занять та близько 10 годин провели опрацьовуючи тему в онлайн режимі на особливій платформі –EdEra, де вони переглядали відео, читали вибрану інформацію та проходили тестування. Протягом місяця учасники на прикладах розбирали різницю між фактами та думками, різними типами контенту та медіа, обговорювали журналістські стандарти та аналізували кому належать засоби масової інформації в Україні. Варто зазначити, що усю інформацію учасники отримували англійською мовою. 

 




Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024