У Ковелі міська влада піариться за рахунок меценатів?

02 Січня 2016, 13:20
1189

Активістка «Народного контролю» Анна Коршунова стверджує, що керівництво міста Ковеля не купувало для дітей з соціально незахищених сімей подарунки для новорічних свят, а їх придбали приватні підприємці.

Так, на офіційному веб-сайті Ковельської міської ради з’явилася публікація про те, що міська влада організувала до Дня Святого Миколая святкове дійство для дітей з сімей, батьки яких були та є учасниками АТО, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Захід зібрав у Палаці учнівської молоді імені Івана Франка понад 300 дітей та їх батьків. На завершення святкового дійства усім дітям, які були присутні на заході роздали подарунки.

«Але ковельчан, присутніх на святі, здивували склад та якість цих подарунків: вафельний батончик, три барбариски, два печива та дві мандаринки!» – пише Анна Коршунова у Фейсбуці.

Активістка вирішила дізнатися: скільки бюджетних коштів було витрачено на такі подарунки та хто саме їх придбав для міськради? Для цього вона подала відповідний запит.

«Як виявилося, всі ці подарунки були надані громадськими організаціями та приватними підприємцями. Натомість з міського бюджету кошти на ці потреби не виділялися. Виникає тоді питання: чому керівництво міста приписало собі в заслугу цю справу?

Також не зрозуміло, чому міська рада не змогла належним чином організувати підготовку до свята, адже такі подарунки виглядають смішними на фоні того, скільки коштів витрачає керівництво міста на привітання самих себе. Наприклад, щороку витрачаються кошти на вручення квітів і різноманітних грамот для чиновників і депутатів з нагоди урочистих подій.

Схоже на те, що для керівництва міста Ковеля, діти не є пріоритетом», – вважає Анна Коршунова.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром