У Ковелі циганка вкрала золота на 200 тисяч гривень

03 Січня 2016, 08:56
3166

Молода циганка, віком близько 25 років, назвавшись «Ольгою», увійшла в довіру до ковельчанки, наговоривши, що остання має якість проблеми із здоров’ям та в особистому житті, а для «зняттям проблем» потрібно поїхати до неї додому. Жінка, наче під гіпнозом, впустила шахрайку в свій будинок на вулиці Підкови.

Так звана «Ольга» запалила дві свічки та попросила принести всі золоті вироби. Золото вона загорнула в серветки і ще попросила 200 гривень, які також поклала до золотої купи. Хазяйка декілька разів виходила з кімнати, оскільки «шаманка» просила у неї то свічки, то свячену воду. Десь через годину «зняття порчі» жінка викликала таксі й відвезла циганку в центр Ковеля, а сама пішла відпочити у кафе «Оранж».

Повернувшись ввечері додому, вона вирішила зазирнути у середину серветок, однак виявила там лише одну купюру, номіналом 2 гривні, та декілька копійок. Не побачивши золота, спробувала додзвонитися до «Ольги» за номером мобільного телефону, який остання їй залишила, однак абонент знаходився поза зоною досяжності.

Було вкрадено золоті браслети, сережки, кулони, підвіску, перстні та ланцюжок, на загальну суму близько 200 тисяч гривень.

За даним фактом поліцією відкрито кримінальне провадження. Слідчий вже отримав ухвалу суду на доступ до бази даних оператора мобільного зв’язку, аби хоч якось «вичислити» злодійку. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром