Ковельчани поступилися футболістам з ФК «Малинськ»

06 Серпня 2019, 12:13
Ковельчани поступилися футболістам з ФК «Малинськ» 2604
Ковельчани поступилися футболістам з ФК «Малинськ»

Доросла команда ФЦ «Ковель-Волинь» стартувала в аматорській лізі Чемпіонату України.

Про це повідомляється на сторінці ФЦ «Ковель-Волинь» у Facebook.

3 серпня у першому турі Чемпіонату України з футболу серед аматорів ФЦ «Ковель-Волинь» на домашньому стадіоні «Верес» приймав одного з фаворитів першої групи та бронзового призера минулого сезону ФК «Малинськ» із Рівненської області.

Досить гарячим та емоційним видався суботній матч, який запам’ятався як жовтими картками для обох команд, так і червоною для суперників ФЦ «Ковель-Волинь». Не дивлячись на поразку ковельчан з рахунком 2:4 у стартовому матчі, усе ж, двома голами у ворота гостей відзначився наш Віталій Кашуба.

«Сьогодні команда ковельчан, в основному, складена з молодих гравців, тому ми бажаємо хлопцям у подальших матчах тільки успіхів та яскравих перемог!Керівництво клубу особливо дякує найкращому в Україні фан-сектору ФЦ «Ковель-Волинь», який підтримав наших гравців гаслом, що як найкраще символізує напрямок розвитку Футбольного Центру: «Усе велике починається з малого». Адже саме на молодих та талановитих вихованців керівництво клубу покладає великі надії», – кажуть у ФЦ «Ковель-Волинь».

 





Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024