Вагітній Олі з Ковельщини терміново потрібна допомога

07 Серпня 2019, 12:00
Оля Коваль 7559
Оля Коваль

Вагітній Олі Коваль терміново потрібна допомога. Жінка на 35 тижні вагітності і вже відомо, що новонароджену манюню треба буде відразу оперувати при народженні.

Про це повідомляється на сторінці «БИТВИ ЗА ЖИТТЯ. Пам'яті Настусі Абрамчук» у Facebook.

Олі 32 роки, мешкає в селі Облапи, заміжня. Дев'ять років тому народили з чоловіком доню Фаїну з вродженим вадами та синдромом Моуат-Вільсона. Дівчинка – інвалід-дитинства потребувала постійних дороговартісних операцій, лікування в стаціонарі і особливого нагляду мами. Тато днями і ночами на заробітках, мама з дитиною – по лікарнях. Боряться за здоров`я своєї дитини усіма силами вже 9 років.

Сім’я довго наважувалася народити другу дитинку. Вагітність Олі стала справжнім щастям. Радісне очікування нового життя, але останнє УЗІ, як грім серед ясного неба. У плоду підозра на вроджену важку ваду кішківника. Волинські лікарі направляють Олю народжувати в Київ до Інституту педіатрії, акушерства і геникологіі НАМН України. Новонародженій дівчинці відразу зроблять операцію.

«Батьки не очікували такого повороту долі і не готові фінансово рятувати немовлятко! Сума, необхідна на спасіння дитятка ще невідома. Вагітна Олічка з чоловіком вже на чемоданах на Київ народжувати, а коштів на такі роди сім`ї зовсім бракує.Просимо вас, наші дорогі друзі... Допомогти родині Коваль врятувати новонароджену дитину. Оголошуємо збір добровільних пожертв на картку Олі. Часу в нас майже немає», – йдеться у дописі.

Картка Приватбанку – Коваль Ольга Миколаівна – 5168 7574 0576 1497

Мама буде особисто в постах звітувати про надходження коштів.

 


 

Коментарі
07 Серпня 2019, 15:34
Господи, допоможи мамі і дитятку..
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром