У Ковелі відбувся тренінг з використання соціальних мереж

08 Серпня 2019, 11:42
У Ковелі відбувся тренінг з використання соціальних мереж 1659
У Ковелі відбувся тренінг з використання соціальних мереж

35 ковельчан дізналися про секрети успішного використання соціальних мереж.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Сьогодні світ залежний від соціальних мереж. Там – спілкування, знайомства, продажі та покупки, надання послуг, новини, брендові та модні тенденції, он-лайн навчання. Далеко не всі знають, які інструменти використовувати, щоб соціальні мережі працювали на тебе, а не навпаки. Social Media Marceting – наука, якої не навчать у школі або вузі. Саме так, це один з підрозділів неформальної освіти.

У Ковель на запрошення молодіжного центру «Місто ідей» приїхала з дводенним інтенсивом «Все про Facebook та Instagram» SMM-спеціалістка, бренд-менеджерка Ангеліна Власюк зі Львова.

Як створити та популяризувати бренд у соціальних мережах? Чому важливий час для розміщення повідомлень? Які приховані для пересічного користувача інтернету інструменти можна використовувати, щоб публікацію побачила саме та аудиторія, на яку вона розрахована? Чи вигідно користуватись платною рекламою для просування повідомлення? Ангеліна Власюк розповіла про все це і не тільки.

У центрі зазначають, що у ковельської молоді відчувається потреба в отриманні знань у сфері неформальної освіти. З моменту створення молодіжного центру у жителів Ковеля з`явилась можливість відвідувати якісні тренінги безпосередньо у місті.

Інтенсив «Все про Facebook та Instagram» став поки найуспішнішим таким заходом. Участь у ньому взяли аж 35 ковельчан, коли норма для тренінгу – 20.

 




Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром