Як у Ковелі блокували ТК «Мегаполіс-Україна»

13 Січня 2016, 10:40
1963

Фотознімки з цієї протестної акції, проведення якої було анонсовано напередодні, розмістила на своїй сторінці у Фейсбуці представниця політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Олександра Ткачук.

«Ігор Пініс та Анна Коршунова разом із бійцями БУГу, які у місті Ковелі блокують склади тютюнової компанії «Мегаполіс-Україна», – пише Олександра Ткачук.

На світлинах видно людей у так званих «балаклавах». Хоча голова депутатської фракції «УКРОП» у Ковельській міській раді Ігор Пініс та лідерка «Народного контролю» у Ковелі, волонтер Анна Коршунова демонструють сміливість, не приховуючи свої обличчя.

Тим часом, торгова компанія «Мегаполіс-Україна» оприлюднила офіційну позицію щодо блокування своїх регіональних структурних підрозділів у Києві, Львові, Луцьку, Рівному, Ковелі та Тернополі, заявивши, що звинувачення її у підтримці російсько-терористичних формувань на Сході України є повністю безпідставними.

«Ми запевняємо, що жодних законних підстав для блокування діяльності торгової компанії «Мегаполіс-Україна» немає. ТК «Мегаполіс-України» є одним із лідерів сплати акцизного податку до місцевих бюджетів, тому один день простою регіональних структурних підрозділів, які були заблоковані (Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Ковель, Тернопіль) призводить до значних бюджетних втрат цих міст. Ми закликаємо представників громади до конструктивного діалогу та готові відповісти на будь-які запитання щодо діяльності компанії.

У випадку продовження незаконного блокування діяльності компанії ми будемо змушені звернутися до правоохоронних органів, а також до суду для відшкодування завданих збитків», – йдеться у заяві.

З довідки: штат компанії «Мегаполіс-Україна» налічує близько 3000 співробітників, регіональна мережа складається з 35 структурних підрозділів по всій території України. ТОВ «Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» перерахувала до бюджетів різних рівнів у 2014 році 830 млн. грн., а за перше півріччя 2015 року – 650 млн. грн.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром