Ковельрада із скандалом ввела нових членів виконкому

25 Грудня 2015, 16:30
2294

Після шарпанини у сесійній залі, міський голова Олег Кіндер закрив перше пленарне засідання третьої сесії, але чомусь не уточнив час проведення наступного пленарного засідання, як того вимагає регламент Ковельської міської ради.

Відповідно до регламенту, передбачене вечірнє засідання, яке за будь-яких умов, коли не розглянуті питання порядку денного, відбувається з 15 до 18 години дня сесії. З порушенням своїх же норм роботи, мер міста Олег Кіндер скликав «вечірку» на 17 годину.

Незважаючи на пізній час для сесії, зал був знову заповнений ковельчанами, небайдужими до долі міста. Майже чотири десятки питань порядку денного «йшли», мов по маслу. Незначні «тертя» окремих депутатських позицій по-суті не гальмували ходу засідання. Втім, майже насамкінець, сесія вкотре спіткнулася об питання формування нового складу міськвиконкому.

Розглядаючи внесені градоначальником кандидатури на членство у виконкомі, які пропонувалися громадою, депутати «валили» їх всі. Подібна селекція, вчинена руками народних обранців, викликала чергове обурення значної частини залу і, як наслідок, активісти вкотре пікетували президію.

Аби продовжити пленарне засідання, більша частина депутатського корпусу, на чолі з мером Кіндером, ретирувалися із сесійної зали на третій поверх Будинку рад, де у кабінеті, в якому зазвичай проводять виконком та апаратні наради, «батьки міста» завершили голосування щодо складу виконкому та решти питань порядку денного. Біля вхідних дверей на поверсі вартував чималий загін поліції.

А тим часом, на першому поверсі у залишеній обранцями просторій сесійній залі вирувало громадське віче, де разом із «наелектризованими» протестувальниками перебували, так виглядає, опозиційні до «кіндерівщини» міські депутати від УКРОПу та Радикальної партії Ляшка в повному складі та єдиний депутат від «Батьківщини» – «кіборг» з Донецького аеропорту Сергій Янок. Його, вдягнутого в «камуфляж» з нагородами, за проявлену позицію представники ковельської громади вітали оплесками…












Коментарі
12 Січня 2019, 10:20
....догралися! Чекайте того часу, коли смітник заповниться!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром