На одіозну депутатку-бютівку з Ковельради поскаржились сусіди

02 Вересня 2015, 08:30
1365
Мешканці аж шести ковельських вулиць – Чигиринська, Братуня, Батуринська, Жукова, Костомарова та Гончара, звернулися до депутатів міської ради, або вони «розібралися» із своєю колегою, бютівкою Валентиною Дубій. Дане звернення, яке підписали 26 чоловік, озвучив на останньому сесійному засіданні депутат В’ячеслав Шава. 
 
«Ми всі жителі ціх вулиць звертаємось до депутатів, щоб розібрались з депутатом Дубій В.І., ВО «Батьківщина». Як прийшла вона до нас жити, вона нам не дає прохода, дітям даже не дає грати фотбол, рубає мячі, не дає до своїх земельних ділянок привести картошку. Попередила людей, щоб не садили клубніку, бо це її вже земельні ділянки. Якщо міська рада надасть земельну ділянку її, або родичам прийдемо страйкувати. Допоможіть», – зачитав ультиматум виборців В’ячеслав Шава.
 
 
«Валентина! Пані Валентина! Я щось не зрозумів. А ви що, цілий «другий» Ковель маєте в облозі? Чи в чому?» – саркастично цікавився з президії у нещодавно засудженої корупціонерки міський голова Олег Кіндер.
 
 
«Чоловік має, вона має, діти мають, зять має… П’ята земельна ділянка сьогодні йде…», – прокоментував ситуацію В’ячеслав Шава, суворо дивлячись у вічі то Олегу Кіндеру, то Валентині Дубій, яка схвильовано схопилася з місця, але толком так нічого й не сказала.
 
 
«Шава! Не коректно сьогодні… е-е-е… вибачте мені, отако… е-е-е… шо, як ви це назвете… ну… е-е-е… зачитувати із-за чого… Пане Ляшук (голова «етичної» депутатської комісії Роман Ляшук), даю вам до-ру-че-ння покликати даного свого калєгу Шаву, депутата, на депутатську камісію. Будь-ласка, ви поспілкуйтеся з ним. Тому що, те шо він четверту каденцію… те шо він регламента не знає, законів не знає… ну то десяте питання. Але є ще етика, проста людська…», – заступився за скандально відому депутатку від «Батьківщини» мер Олег Кіндер, «наїхавши» на опозиційного народного обранця, але тут же отримав відкоша.
 
«Розберіться зі своїми депутатами! Ви мене зрозуміли?! – «зарядив» міському голові В’ячеслав Шава.
 
 
«Дякую!» – тільки й спромігся «вичавити» із себе Олег Кіндер. 
 
Дивна мораль у можновладців із ковельської «Батьківщини»! Як раз-по-раз публічно «кошмарити» свого опозиційного колегу-депутата Сергія Кошарука, систематично розсилаючи від імені міської ради на нього кляузи в усі інстанції аж до Президента, то в Олега Кіндера з «етикою» все гаразд. 
 
Коли ж заходить мова про доведення до відома ради письмової позиції виборців чималого мікрорайону стосовно сумнівної поведінки депутата від правлячої в Ковелі «Батьківщини» – у міського голови ледь не істерика, поєднана з цькуванням опозиційного депутата репресіями на профільній депутатській комісії.
 
Чи не розумніше було б пану Кіндеру дати доручення голові комісії з питань дотримання прав людини, депутатської діяльності та етики, законності і правопорядку Роману Ляшуку теж, до речі, як і Дубій, засудженому за корупцію, розглянути оголошене звернення виборців? Чи партійна етика йому стоїть на заваді?
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром