Ковельські комунальники у сніг і мороз ударно озеленюють місто

22 Січня 2016, 12:59
1330

Незважаючи на сніг та собачий холод, справжню трудову звитягу демонструє комунальна служба Ковеля, освоюючи чималі бюджетні кошти за виконані роботи з озеленення рідного міста.

Напевно, саме зимове озеленення має велике і якесь магічне значення у системі зовнішнього благоустрою міста залізничників. Неабияким досвідом в цій «царині» може поділитися начальник відділу комунального господарства виконкому Ковельської міської ради Олександр Балак (на знімку), виділяючи на це гроші громади.

20 січня 2016 року цей відділ перерахував підприємству «Добробут» за озеленення 36 357,00 гривень, відповідно до акту виконаних робіт від 18 січня. І це ще не все!

У грудні 2015 року було три подібних фінансових траншів, на загальну суму 21 045,37 гривень. Тоді, окрім «Добробуту», гроші також отримали два ремонтних житлово-комунальних підприємства. Зрозуміло, що в кожному випадку є акти виконаних робіт.




Можна тільки подивуватися, що у доповіді про роботу комунальних підприємств у зимовий період, яку оприлюднив 14 січня цього року на засіданні виконавчого комітету Ковельської міської ради Олександр Балак, говорилося про прибирання від снігу вулиць, тротуарів, прибудинкових територій, місць масового відпочинку, тоді як за зимове озеленення нічого сказано не було. То хто ж «озеленився»?

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром