На Ковельщині в освіті йде кадрова «чистка»

24 Січня 2016, 12:19
1779

У цьому переконаний колишній депутат Ковельської районної ради від ВО «Батьківщина», генеральний директор ТзОВ «АВТОР», блогер нашого видання Анатолій Корнійчук.

Як стверджує у своєму блозі Анатолій Авакумович, у минулому році і на початку нинішнього керівництво районного відділу освіти продовжує застосовувати адмінресурс через кадрову «чистку». Якщо деякі перестановки директорського корпусу були вмотивовані запитами батьків та депутатів, то реорганізація методичної роботи районного методкабінету викликає здивування.

«На звернення депутатів фракції ВО «Батьківщина» з даного питання до керівництва РДА Віктора Козака присутній Роман Кульцман відповів: «Кожний керівник підбирає собі команду». Дивно чути такі слова від посадової особи, яка за своїми обов’язками відповідає за добір кадрів. Очевидно, такі дії яскраво ілюструють кадрові зміни очолюваного п. Кульманом відділу освіти і його лицемірство. Адже «реформований» методичний кабінет складається з двох спеціалістів мовного профілю, двох початкових класів, і одного – суспільних наук. Які послуги і рекомендації у розвиток творчих досліджень для викладачів решти предметів (фізика, математика, біологія, хімія і т.д.) можуть вони надати?» – наголошує Анатолій Корнійчук, який торік презентував свою книжку.

Анатолій Авакумович констатує: за дивним збігом «скорочені» посади, які обіймали депутати Ковельської районної ради, що мали необережність висловлювати особисту думку з приводу подій в освіті району. 

Коментарі
06 Грудня 2016, 17:38
І скільки нащадки дідуся Авраама будуть псувати життя людям
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024