Ковельрада хоче «виселити» осередок Партії регіонів

29 Січня 2016, 15:20
2156

На сесії Ковельської міськради керівник фракції «Солідарність» Сергій Кошарук оголосив депутатський запит з приводу оренди комунального майна міською організацією Партії регіонів.

«Ще донині майно міської громади на вулиці Олени Пчілки в будинку № 17, який знаходиться в парку культури і відпочинку імені Лесі Українки продовжує орендувати Ковельська міська організація Партії регіонів. Тієї партії, яка обслуговувала режим Януковича. Регіонали орендують тут 55,22 квадратних метрів і навіть ще 12 «квадратів» здають в суборенду луцькій землевпорядній фірмі», – йдеться у запиті.

Сергій Кошарук пропонує міському голові Олегу Кіндеру невідкладно припинити дію розпорядження від 31 жовтня 2013 року та розірвати з осередком Партії регіонів договір оренди. За словами Сергія Дмитровича, підставою для розірвання слід вважати той факт, що згадана політична організація не проводить статутної діяльності, а відтак, дане приміщення не використовується за цільовим призначенням.

У запиті міському голові рекомендується розглянути пропозицію щодо надання в оренду цього приміщення громадським організаціям патріотичного та волонтерського спрямування, зокрема, Всеукраїнській громадській організації «Альтаїр 777», яка у Ковелі допомагає воїнам АТО амуніцією, медикаментами, продуктами харчування, надає правові консультації.

Депутати Ковельради підтримали запит Сергія Кошарука одноголосно.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром