На Ковельщині люди не можуть забрати паї з господарства

13 Січня 2015, 09:21
1402

Відбулося засідання тимчасової контрольної комісії районної ради щодо врегулювання майнових питань, що виникли в процесі розпаювання в СТзОВ «Зоря».

Участь в засіданні взяли заступник голови районної ради Галина Коляда, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Андрій Броїло, заступник начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Тетяна Шавлай, голова тимчасової контрольної комісії Микола Рибак, члени цієї комісії Віктор Лук’янчук та Олександр Юхимук, - йдеться на сайті Ковельської РДА.

     В ході засідання  присутні обговорили ситуацію, яка склалася між директором СТзОВ «Зоря» Володимиром Потапчуком та власниками майнових паїв, які не можуть забрати  розпайованого майна із господарства. Згідно чинного законодавства, власники майнових паїв, мають право подати заяви про вихід з господарства  і отримати майновий пай в натурі.

    У підсумку депутат Віктор Лук’янчук висловив думку, що потрібно зробити виїзд в с. Велицьк на територію СТзОВ «Зоря», де будуть розглянуті заяви з організації вирішення майнових питань.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024