Громадськість Ковеля вручила вимоги та пропозиції до органів влади міста, району та правоохоронних органів Ковельщини

15 Січня 2015, 11:34
1855
14 січня 2015 року, на свято Василя, громадськість міста Ковеля спільно з представниками ЗМІ вручила вимоги та пропозиції до органів влади м. Ковеля, Ковельського району та правоохоронних органів Ковельщини за результатами роботи круглого столу від 26.12.2014 року.
 
Перш ніж зайти до кабінетів, чоловіки посівали зерном та вітали зі святом усіх кого зустрічали. Від громадськості вимоги та пропозиції вручали Сергій Панасюк (голова ГО СК «Ковель»), Володимир Косцьов’ят (директор БФ «Ізіда»), представники Правого Сектору Ковельщини на чолі з виконуючим обов’язки керівника Андрієм Римарчуком.
 
В Ковельській міській раді зустрітись з міським головою Олегом Кіндером не вдалось, адже саме відбувалась нарада, тому вимоги та пропозиції вручили його першому заступнику  Анатолію Трофимуку та зареєстрували в канцелярії. 
 
 
З головою Ковельської районної ради Ігорем Верчуком вдалось поспілкуватись особисто та вручити йому примірник документу для ознайомлення. 
 
 
Начальник Ковельського міжрайонного відділу управління Служби Безпеки України у Волинській області Ігор Шумивода наразі перебуває у відпустці, тому з вимогами та пропозиціями пообіцяв ознайомитись його заступник Віктор Ткачук.  
 
 
В Ковельському управлінні МВ УМВС України у Волинській області документ зареєстрували в канцелярії. До когось із представників міліції, хто в цей день проводить прийом громадян, потрапити не вдалось, оскільки відбувалась селекторна нарада.
 
В Ковельській міжрайонній прокуратурі Волинської області до громадськості вийшов Віктор Клімук, виконуючий обов’язки прокурора та особисто поставив підпис під вимогами та пропозиціями.
 
 
По наведеним вимогам громадськість міста Ковеля звернулася до органів влади м. Ковеля, Ковельського району та правоохоронних органів Ковельщини до 20 січня 2015 року визначитися із особами, які відповідатимуть за реалізацію передбачених ініціатив, а також, які приймуть обов’язкову участь у круглому столі, що відбудеться 20 січня 2015 року о 15 год в КП «Ковельський міський культурно-просвітницький центр» (м. Ковель, вул. Незалежності, 89).
 
 
Ознайомитись із вимогами та пропозиціями можна тут.  
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром