Голобчанка вишиває копії відомих картин. ВІДЕО

12 Серпня 2019, 09:53
Лідія Петрусенко-Касьянова 6323
Лідія Петрусенко-Касьянова

Жителька Голоб Лідія Петрусенко-Касьянова вишиває копії відомих картини лише шість років, проте цікава техніка зробила її відомою на всю Європу.

Про це йдеться у сюжеті «12 Каналу».

Жінка розповідає, що востаннє брала голку з ниткою до рук ще в школі. Першу свою картину на полотні вона вишила у 65 років за два місяці. Згодом захопилась так, що творить світові шедеври.

У найбільшій роботі вишивальниці використано близько двохсот кольорів. Це копія картини Івана Шишкіна «Сосновий бір». Її розміри два метри на півтора. Пані Лідія вишивала її більше двох років. Каже, що гармонія в кольорах – один з найважливіших чинників у її роботах.

До роботи над «Сосновим бором» мисткиня підійшла дуже ретельно.

За шість років вишивання, пані Лідія створила двадцять п’ять картин. Їх вона не продає, усі береже для наступних поколінь.

 

Коментарі
12 Серпня 2019, 14:01
Ооо, що ця шарлатанка знову розказує, да нічого вона не вишиває, і ніколи не вишивала, раніше вона по селам скуповувала рушники за дарма, потім бабульки почали вишивати для неї по замовленн , допомагала в цьому її подруга Мілка, так вони собі робили успіх та піар.А насправді, це людина гірша Поляка пана, яка може на#бати, збрехати, облити брудом.Скільки вона людей зіпсувала, не платила.Навіть синок вигнав її з роботи.А для журналістів порада, перш викидати ініормацію, запитайте у людей про неї, а тоді пишіть, бо можна такого розказати , і люди розкажуть, і про неї і про педаль як Гарбарук дав за пару грн та пару квіток, давайте будемо чесно висвітлювати інформацію
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024