Мер Кіндер вручив «Ковельводоканалу» нагороду, сліди якої ведуть до Москви

29 Січня 2015, 07:05
2001
Засоби масової інформації уже повідомляли про те, що міський голова Олег Кіндер вручив начальнику УВКГ «Ковельводоканал» Юрію Рибачку Національний сертифікат, яким підприємство удостоєно почесного звання «Комунальне підприємство року 2014».
 
 
Цей документ підтверджує, що «в результаті ранжування повного переліку суб’єктів господарської діяльності України, згідно з фінансово-економічними показниками, підприємство було удостоєне почесного звання «Комунальне підприємство року 2014». «Золото рейтингу серед великих та середніх підприємств за сумою показників фінансово-господарської діяльності: «Прибутковість та ліквідність», «Масштаби виробництва та платоспроможності», «Соціальні показники», «Ефективність використання ресурсів», «Інвестиційна привабливість» за основним видом діяльності КВЕД 37.00 – Каналізація, відведення й очищення стічних вод», – засвідчили своїми підписами й печатками генеральний директор товариства з обмеженою відповідальністю «Науково-інформаційний центр статистичних досліджень» Тетяна Крижановська, директор товариство з обмеженою відповідальністю «Редакція «Торгово-промислова Україна» Надія Бондарчук та президент міжнародного рейтингового Союзу Національних бізнес-рейтингів Валерій Гіжицький.
 
 
Офіційний сайт Ковельської міської ради оперативно розмістив з цієї нагоди повідомлення, що супроводжувалося фотознімками процесу нагородження,  самого сертифікату та медалі «Комунальне підприємство року 2014».
 
 
Тиснений для солідності золотом документ, аби його щасливі набувачі, напевно, не сумнівалися в добросовісності виконавців рейтингу і правдивості здобутого статусу переможця, містив латинський вислів: «In factum veritas» – у фактах істина...
 
 
Факти – річ вперта 
 
За протокольним рукостисканням міської владної верхівки, релізом прес-служби міськвиконкому та публічною демонстрацією декорованих позолоченими рамками відзнак поза увагою залишилося «незначне»: хто присвоїв право карбувати медалі з державними символами України – Прапором і Гербом, та роздавати сертифікати, наче вони національного рівня.
 
Тільки поверхневий аналіз відбитків печаток просто приголомшує! Підпис президента міжнародного рейтингового Союзу Національних бізнес-рейтингів Валерія Гіжицького завірено російською печаткою! Так, до якої ж нації має відношення вручений Олегом Кіндером сертифікат? Бо не помітити відмінність атрибутів печатки з українськими міг лише сліпий, або хтось неабияк засліплений променями марнославства. 
 
 
Довідка:
«Союз організацій «Союз Національних бізнес-рейтингів» (Індивідуальний податковий номер – 7718748860. Загальноросійський класифікатор підприємств та організацій – 17753235. Основний державний реєстраційний номер – 1137799012636. Поштова адреса: 107023, м. Москва, вул. Суворовська, б. 10 А. Президент – Гіжицький Валерій Віталійович. 
Підприємство внесене до Єдиного державного реєстру юридичних осіб РФ 24.06.2013 р. у Преображенському районі Східного адміністративного округу м. Москви. Загальноросійський класифікатор адміністративно-територіального поділу об’єктів: 45263594. Види діяльності (основний за кодом КВЕД): 91.12 – Діяльність професійних організацій (діяльність комерційних, підприємницьких та професійних організацій, діяльність громадських об'єднань, надання інших комунальних, соціальних і персональних послуг).
Засновниками компанії є зареєстровані в м. Москва російські комерційні товариства:
1. ТОВ «Торгово-промисловий Рейтинг» (ОКПО: 14191570);
2. ТОВ «Дельта-Раміс» (ОКПО: 17216388);
3. ТОВ «Науково-інформаційний центр статистичних досліджень» (ОКПО: 17124835);
4. ТОВ «Колумб РУ» (ОКПО: 99654758);
5. ТОВ «Діалог» (ОКПО: 86491177).
 
Цей же президент російського «Союзу» Валерій Гіжицький, з розміром внеску до статутного фонду всього-на-всього 12 тисяч гривень, виявився ще й засновником товариства з обмеженою відповідальністю «Науково-інформаційний центр статистичних досліджень» (ЄДРПОУ 38510386. Адреса: 04114, м. Київ, вулиця Полупанова, будинок № 21, генеральний директор Крижановська Тетяна Юріївна – керівник з 26.11.2012 р). Дане підприємство внесене до Єдиного державного реєстру про проведення державної реєстрації юридичної особи 04.12.2012 р. відділом державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Оболонського району реєстраційної служби ГУ юстиції у місті Києві. Основні види діяльності: видання журналів і періодичних видань (основний), надання інших інформаційних послуг, консультування з питань комерційної діяльності й керування, рекламні агентства,
дослідження кон'юнктури ринку та виявлення громадської думки. 
 
Третій компаньйон «національних» «сертифікаторів» – товариство з обмеженою відповідальністю «Редакція «Торгово-промислова Україна» (ЄДРПОУ 38443493. Адреса: 04114, м. Київ, вулиця Автозаводська, будинок № 54/19, літера А. Директор – Бондарчук Надія Володимирівна – керівник з 16.10.2014 р.) Підприємство внесене до Єдиного державного реєстру про проведення державної реєстрації юридичної особи 17.10.2012 р. відділом державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Оболонського району реєстраційної служби ГУ юстиції у місті Києві. Основні види діяльності такі самі, як і в попереднього товариства. Засновником ТОВ «Редакція «Торгово-промислова Україна» є Сидоренко Людмила Павлівна з розміром внеску до статутного фонду 500 тисяч гривень. Дата закінчення формування статутного капіталу – 17.10.2013 р. Телефон: (044) 232-94-44. 
 
Між іншим, попри різні юридичні адреси місцеперебування дві останні оболонські фірми мають спільні та однакові номери міського телефону. А інтернет-сторінки цих, нібито, солідних інституцій, є примітивними візитками на відміну від «союзної» російської. Дивно усе це. Як і надто «юний» вік підприємств, що взялися оцінювати грандів української економіки.
 
Водночас насторожує інше: як так сталося, що інформація про «Ковельводоканал» – підприємство в повній мірі стратегічне, яке безпосередньо забезпечує життєдіяльність 70-тисячного міста в центрі Волині, стала  надбанням аналітиків країни, яка Верховною Радою України визнана агресором? Як, до речі, і «повний перелік суб’єктів господарської діяльності України, згідно з фінансово-економічними показниками»! 
 
З огляду на те, що такий собі Гіжицький Валерій Віталійович очолював у Києві Подільську районну організацію Партії Регіонів, прийнята колишнім вождем ковельської організації ВО «Батьківщина», а нині міським головою Олегом Кіндером подібна «естафетна паличка» виглядає неабияк пікантно. Тим паче, що комерційні структури «штампують» подібні сертифікати під «дахом» путінської юрисдикції.
 
Хтозна, а не продали ковельські «простаки» за «брязкальця» від агресивних «братів» з Білокам’яної ще чогось більш вагомого, ніж куплене самовдоволення місцевої «еліти»?
 
Далі буде.
Коментарі
14 Червня 2018, 22:17
Ой-ой-ой! Оце *зрада*!!!!!! Все пропало¡!!!! Кіндера на коліна, в кайдани, анафему йому!!!!!!! Придурки, що тут скажеш.....
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром