БЮТівці Ковельщини кришують продавців самогонки та контрабандних цигарок?

13 Лютого 2015, 13:53
2242

На адресу нашого видання надійшов лист за підписом підприємця Анатолія Солов'янчука у якому він скаржиться на депутатів Ковельської районної ради.

Лист подаємо без змін:

«Районні депутати БЮТ кришують торговців самогонно-спиртовиків та нелегальний продаж білоруських цигарок та розпочали брудну передвиборчу кампанію до Районної ради. А саме історія відбулася в Ковельському районі село Стеблі. Я Анатолій Солов'янчук займаюсь підприємницькою діяльністю у місті Ковелі та Ковельському районі. Прочитавши статтю районного депутата Андросюка, що в моєму магазині в селі Стеблі Ковельського району торгують несвіжими продуктами, вирішив з'ясувати до якої політичної сили належить пан Балак, який працює у міськвиконкомі. І тут я посміхнувся... Партія БЮТ ввела в оману 40 районних депутатів, які проголосували за запит Андросюка, цитую Чечетова: «Развели как котят…».

Пан Балак родом із села Стеблі, до якого я підходив на початку літа 2014р., щоб порозмовляти стосовно його батька та сестри Ліди, які незаконно торгують білоруськими цигарками у селі Стеблі. Єдине, що відбулося після розмови з Балаком це те, що його батько та рідня сестра перестали зі мною вітатися. Приблизно місяць тому почали вітатися. Дивина тай годі, думаю собі.

Також у цьому селі торгує самогоном та спиртом косоока сільська депутатка Бютівка. Навпроти магазину та поруч з ним є ще дві точки, які незаконно торгують самогоном та спиртом. В загальній кількості сім нелегальних точок. Хочу пояснити людям та депутатам, що сьогодні прострочений товар, якщо є такий в магазині, міняється торговими представниками торгової компанії, чи то президентські цукерки чи то ковбаси «Дмитрука» та «Забіяки».

Ми співпрацюємо не з одним десятком торгівельних фірм. Немає сенсу торгувати простроченими товарами та псувати свою репутацію. Районні депутати Балак та Андросюк вирішили вбити одним пострілом два зайці. Балак помститися за батька та сестру, щоб ті й надалі могли торгувати білоруськими цигарками та я їх не турбував. А Андросюк вирішив допомогти колегам по партії та засвітитися на території Скулинської сільської ради. Скоро вибори депутатів до місцевих рад.

В мене є запитання до Андросюка: за що проти Вас була порушена кримінальна справа, де Ви мало не сіли до в'язниці!. Не затрудняйтесь з брехнею, ковельчанам та працівникам Ковельського комбікормового заводу та Любитівського підприємства добре відома правда. Також ми добре пам'ятаємо Вашого соратника по партії Лозинського, який вбивав людей. Переглядаючи Вашу сторінку де Ви пишете, що допомагаєте онкохворим людям, та вказуєте їхні прізвища та імена. Який Ви добрий депутат!

По перше, хто Вам дав моральне право розповідати про людську біду. По друге, люди які роблять добро ніколи цим не хизуються, бо на тому світі буде не зараховано. По третє, моя особиста думка, що такі депутати, як Ви взагалі нікому ніколи нічим не допомогли. Думаю після цієї статті депутат Андросюк це політичний труп, і люди зрозуміють за кого голосувати. Не поливай брудом людей, коли сам по вуха в багнюці. Можливо люди подумають що я маю щось проти партії БЮТ, ні! Я не політик, ніколи не балотувався і не буду балотуватись в депутати. В вашій партії була одна порядна людина яку я знаю, це Лисюк Ольга Василівна Білинський Сільський голова, яка провела в село газ, добилась заміни трансформатора та усіх електричних дротів, і найголовніше розпочала будівництво школи за тяжких часів. Маємо надію, що у 2015р. об'єкт здадуть в експлуатацію. Також хочу відзначити зайнятість дільничого інспектора, який обслуговує за його словами двадцять сіл. В середньому кожне село має припустимо п'ять нелегальних точок. Приблизно років три назад я отримав інформацію від п'яного самогонщика, що нелегальна точка коштує в місяць двісті гривень. Тож не тяжко порахувати 20х5х200= 20 000грн. Непогана прибавка до зарплати. Дільничий інспектор якщо реагує на заяву підприємців та громадян про незаконну торгівлю, то робить максимум протокол про зберігання, а не про торгівлю, а це відповідальність в 170грн. Для підприємців штрафи починаються з п'яти тисяч гривень. То ж не тяжко зрозуміти моє обурення. З нас вимагають, а ми виконуємо оформлення найманих осіб та сплати податків, а заробляють контрабандисти. Те що відбувається в містах та селах це підрив хиткої економіки держави Україна. Корупція та підлість серед депутатів це для нас не новина.

Далі буде.....»

Підприємець Анатолій Солов'янчук

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024