У Ковелі збито дівчину. Світлофори на місці ДТП встановлюють постскриптум?

20 Лютого 2015, 14:44
1028

18-го лютого в Ковелі трапилася ДТП. На пішохідному переході збито дівчину. На вулиці, на котрій сталася аварія, не було світлофора. Регулятор руху міська влада встановлює постскриптум, а про аварію «ні пари з уст».

Про дорожньо-транспортну пригоду повідомили не правоохоронці, а користувачі інтернет-спільноти «Типовий Ковель». У дописі опублікованому в групі йдеться, що на пішохідному переході збито дівчину і що на місці аварії не встановлено світлофора. Цитуємо: «В районi Сiльмашу на пiшохiдному переходi «варшавки» було збито дiвчину. Зараз на мiсцi автопригоди працюють правоохоронцi. Про встановлення свiтлофора на даному перехрестi уже давно було звернення до влади мiста».

Користувачі спільноти розповіли, що дівчина Юля, яка опинилася під колесами авто, на щастя жива, але серйозно постраждала. З коментарів відомо, що їй мають накладати гіпс на талію: «Вигляд буса, який збив нещасну говорить про травми, несумiснi з життям… Судячи по вигляду буса водiй явно перевищив 60 км/год.», - прокоментував допис користувач Паша Сікорський.

Тим часом інтернет-користувачі обурені ще й тим, що міська влада спохватилася встановлювати світлофори на даній вулиці лише після біди: «Як швидков вони спохватились. І ні слова про ДТП. Сукі», - прокоментував Віктор Поліщук.

Людей ситуація обурила і вони очевидно готові до дій: «Давайте влаштуємо якусь акцію на рахунок розмітки! Наприклад, білою фарбою намалюємо хвилькою розмітку, і не на одній вулиці. Якщо є однодумці, пишіть в лс і можна буде щось організувати. Транспорт для перевезення я знайду», - запропонував у коментах користувач Роман Трохимович. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024