Громадські активісти на дачі начальника «Ковельводоканалу» Юрія Рибачка виявили «кріпаків»

25 Лютого 2015, 15:10
1761
Представники ковельського Автомайдану та місцевого осередку ВГО «Комітет громадського спротиву», координатором якого є Микола Печенюк, здійснили рейд до озера Ухо, що біля села Уховецьк Ковельського району. Тут, на дачі начальника «Ковельводоканалу» Юрія Рибачка, вони виявили робітників цього міського комунального підприємства. 
 
Така активність в робочий час водоканалівців далеко за межами свого підприємства неабияк здивувала громадських активістів. Але всі намагання вияснити, що роблять на приватному обійсті начальника його підлеглі, нічого не дали. Частина робітників сховалася на дачі, а інша – спішно ретирувалася на автомобілі до Ковеля. 
 
До речі, територія дачі знаходиться в якихось шестидесяти метрах від плеса. Хоча, відповідно до статті 60 Земельного кодексу України, прибережна захисна смуга біля озера становить 100 метрів.
 
 
Активісти зателефонували в чергову частину Ковельського міського відділу внутрішніх справ і викликали оперативну групу. Втім, за словами рейдової бригади, міліціонери на дачу начальника «Ковельводоканалу» не дуже поспішали, а коли, нарешті, прибули, то почали ходити по периметру дачі, навіть не наважуючись зайти в середину, де заховалися робітники комунального підприємства. 
 
Про подальший перебіг подій на озерній дачі біля Уховецька наше видання інформуватиме додатково.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром