Онлайн-репортаж 68-ї сесії Ковельської міської ради

26 Лютого 2015, 10:18
1836

Обранці громади та ковельчани збираються у сесійну залу "білого дому" на чергову, 68-му сесію Ковельської міської ради. В сесійній залі ковельчан, які вочевидь прийшли протестувати проти непрозорого виділення земельних ділянок більше, аніж самих депутатів. Схоже, сесія знову буде "гарячою".

10.03 До сесійної зали заходить міський голова. Оголосив, що з 36 депутатів в залі присутні тільки 2 депутати.

10.10 Депутат Шава вирішив тонко "затролити" міського голову. Депутат запропонував поздоровити депутата Кошарука з тим, що його призначено заступником очильника обласної адміністрації. Також Шава запропонував Кіндеру запросити Сергія Кошарука в президію сесійної зали. Зал вибухнув сміхом. Олег Олексійович звичайно не запросив свого колишнього суперника по мерських виборах у президію аргументувавши це регламентом засідання.

10.15 Слово взяв Сергій Кошарук, і як заступник Гунчика доповів про перевірку роботи виконкома міської ради. За словами депутата, в роботі виконкома чимало недопрацювань, в роботі сфери торгівлі, водопостачання, боротьби з безпритульними тваринами.

10.25 Шава знову "тролить" міську владу. Спитав, чи отримував Кіндердокументи, щодо того, що заступник міського голови Трофимук перебував на робочому місці в стані алкогольного сп"яніння.

10.30 До Кошарука звернулись волонтери і попросили розібратися з крадіжками автозапчастин з автівок, що їх волонтери надали бійцям. Деталі вкрали з машин, що було на території воєнкомату.

10.35 Слово взяв Микола Печенюк. Попросив змінити місце розташування пам"ятника загиблим. Активіст просить не встановлювати пам"ятний знак у парку. Також Печенюк просить дати оцінку діям Юрія Рибачка, який залучав підпорядкованих йому працівників "Водоканалу" для робіт на своїй дачі.

10.41 До мікрофона підійшли мешканці Ковеля, з вулиці Пирогова. Просять не дозволяти будувати на вулиці Пирогова станції техобслуговуваннчя та гаражного масиву.

10.40 До мікрофона підійшов Руслан Війтик, керівник підприємства "Негабарит-сервіс". Просить владу усунути з посади Рибачка, який "кошмарить" підприємців немотивованими перевірками.

10.45 Депутати голосують за всі питання з порядку деного майже одноголосно. Сьогодні їх небагато - 15. Кіндер запевняє, що земельні питання розглядатися сьогодні не будуть. Депутати колосують за внесення змін у бюджет міста, за внесення змін у програму соціального розвитку, про підвищення енергоефективності, про регулювання пасажирських перевезень, про безоплатну передачу повітряное електричної лінії.

10.53 В сесійній залі виникла суперечка. Депутат Кошарук просить розібратися з питанням надання пільг організації "Еко-волинь". Кіндер та депутат Федосюк запевняють, що на території підприємства працюють волонтери.

10.50 Весь перелік питань вичерпано. Кіндер закриває сесію. Шаванамагається прорватися до мікрофону. Кричить про торгівлю алкоголем у нічний час, але марно. Депутати розходяться.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром