Ковельські перевізники пропонують людям в села добиратись… пішки

05 Березня 2015, 08:10
2388
Низка водіїв автобусів приміського сполучення Ковельщини 3 березня не зробили жодного рейсу. У перевізників страйк, а людям пропонують по 30 кілометрів від міста добиратися чим-завгодно.
 
Перевізникам не подобається вартість проїзду, яку встановлять для пасажирів їхніх маршрутів. Ще вони скаржаться на те, що зменшився потік охочих з’їздити в райцентр і назад – тому рейси стають все менш прибуткові. 
 
Ще учора водії кількох автобусів приміського сполучення не зробили жодного рейсу. Такі їхні дії носять досить спонтанний характер. Заздалегідь про те, що не буде чим добратися у місто і навпаки, ніхто не попереджав.
 
На автостанції значно менше людей, ніж зазвичай. Останні платформи (на яких проходить посадка у автобуси приміського сполучення) пустують.
 
 
З восьмої платформи мав би відправлятися автобус «Ковель-Карпилівка», але його немає, бо перевізник П.С. Ягодинець  страйкує.  Ще у цього підприємця зазвичай курсують автобуси до сіл з кінцевим сполученням "Гончий Брід" та "Перковичі". Нічим було добратися до Ковеля 3 березня у Мильцях, Чорноплесах та інших селах.
 
Начальник економічного розвитку і торгівлі РДА  Лариса Білинська під час засідання колегії 3 березня рекомендувала сільським головам власноруч проводити «переговори» із місцевими перевізниками. 
 
Мета таких переговорів: зменшення кількості рейсів до села.  У цьому випадку, ймовірно, знову вдасться перевозити пасажирів у вщент переповнених маршрутках, що так полюбляють наші перевізники. 
 
Також під час засідання колегії сільски голова Підріжжя наголосив, що через перевізиників діти до школи сусіднього села пішли пішки.
 
 Поки багато населених пунктів Ковельщини залишаються без сполучення. 
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024