З Ковеля стартував десятиденний ультрамарафон

15 Серпня 2019, 15:35
З Ковеля стартував десятиденний ультрамарафон 2601
З Ковеля стартував десятиденний ультрамарафон

У Ковелі ультрамарафонці розпочали десятиденний пробіг до Дня Незалежності України.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Вранці, 15 серпня, біля пам’ятника борцям за волю України зібралися учасники десятиденного пробігу на 500 км, присвяченого Дню Незалежності України. Вони фінішуватимуть у Києві 24 серпня.

До складу команди Trekking™Team входять: майстер спорту України з легкої атлетики, членкиня збірної команди України з добового бігу Олена Шевченко, чемпіон України з бігу на 100 км Ігор Саханда та ультрамарафонець Володимир Сковородка, котрий увійшов у Книгу рекордів України як перший пожежний, що здолав марафон у повному бойовому спорядженні.

Організатор заходу Ігор Мишко зауважив, що біг на таку дистанцію дисциплінує, це є непросто і відповідально. Повідомив, що маршрут проляже через міста Луцьк, Рівне, Корець, Новоград-Волинський, Житомир, Коростишів, Київ. У День Державного Прапора, команда завітає в Ірпінь до військового шпиталю, щоб провідати й привітати захисників України зі святом та передати подарунки.

До учасників пробігу звернувся заступник міського голови Ігор Прокопів, який сказав, що ковельчани раді зустрічати знаних гостей, підтримують такі акції. У нашому місті мешкає чимало відомих спортсменів, проходять змагання міжнародного та всеукраїнського рівнів. Ігор Ярославович подякував марафонцям за патріотизм, пропаганду здорового способу життя, побажав щасливого й легкого шляху та вручив сувеніри на згадку про Ковель.

Ігор Прокопів та організатор пробігу поклали квіти до пам’ятника борцям за волю України. 

Стартували спортсмени під побажання ковельчан «Щасливо!» від площі Героїв Майдану.

 



Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром