Склад Ковельського виконкому має поповнити фаховий ветеринар

24 Березня 2015, 21:09
1742
На шістдесят дев’ятій сесії Ковельської міської ради, яка відбудеться у четвер, 26 березня, планується внести зміни до складу виконавчого комітету. Депутатам пропонується затвердити новим членом виконкому ковельчанина Ігоря Пініса (на фото стоїть).
 
У особовій картці на посаду члена виконавчого комітету, яку роздано обранцям громади для ознайомлення, зазначено, що Ігор Пініс народився 23 червня 1975 року, має вищу освіту, в 1997 році закінчив Львівську академію ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького за спеціальністю «ветеринарна медицина». Трудова діяльність Ігоря Олексійовича така: 1997-1999 роки – головний ветлікар колгоспу «Україна» (с. Дубове) Ковельського району, з 2000 року по даний час – приватний підприємець.
 
З відкритих даних у Єдиному державному реєстрі підприємців відомо, що основний вид його діяльності, це – роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах. Також він разом з Миколою Печенюком та Костянтином Королем є засновником ГО «Всеукраїнське громадське об’єднання «Комітет громадського спротиву». 
 
Наразі до складу виконавчого комітету Ковельської міської ради входить вісім чоловік: міський голова Олег Кіндер, секретар ради Михайло Гетьман, перший заступник мера Анатолій Трофимук, заступник Петро Юрчук, керуючий справами виконкому Володимир Бойко, голова правління ПрАТ «Ковельські ковбаси» Володимир Головатий, головний лікар Ковельського МТМО Олег Самчук та пенсіонер Олексій Богдан. Дев’яте місце члена виконкому є вакантним: свого часу його обіймав заступник міського голови Геннадій Сорока, який трагічно загинув 30 липня 2013 року на 61-му році життя.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром